Skip to navigation Skip to main content

Win nu een vakantie in de Zillertal Arena!

9742 - Win nu een vakantie in de Zillertal Arena!

De Zillertal Arena, wie kent deze vakantieregio in Tirol niet? Iedereen kan zich hier vermaken. Families, wandelaars, fietsers, avonturiers en wintersporters, verveling komt hier niet voor. Lijkt het jou leuk om een hier een keer op vakantie te gaan? Dan heb je geluk! Tot en met 30 juni kun je nog meedoen aan de fotowedstrijd en maak je kans op een vakantie in de Zillertal Arena! Lees hieronder meer over hoe je mee kunt doen.

De prijzen

Doe je mee aan de fotowedstrijd Zillertal Arena, dan maak je automatisch kans op drie prijzen:
Hoofdprijs: 3 nachten in een hotel op basis van logies en ontbijt voor 2 personen. De vakantie kan geboekt worden tot eind september 2018.
Tweede prijs: een cheque van Bever t.w.v. € 150,-
Derde prijs: een toegangsbewijs tot de Arena Skyliner en Arena Coaster voor 2 personen, in de zomer van 2017 of 2018

Meedoen met de fotowedstrijd Zillertal Arena

Wil jij een vakantie winnen? Doe dan nu mee aan de fotowedstrijd. Upload hier jouw allermooiste vakantiefoto! Hoe kun je dan de vakantie winnen? Deel jouw foto via Facebook, Pinterest, Instagram en e-mail met vrienden en familie. Verzamel vervolgens zoveel mogelijk likes op jouw foto op Indebergen.nl. Degene met de meeste likes.. die wint de vakantie! Let op: je kunt meedoen t/m 30 juni en ja mag maar 1 foto uploaden. Personen mogen maar 1 keer op elke foto stemmen.

Zomer Yvonne

Over Yvonne

Yvonne kreeg de liefde voor bergen met de paplepel ingegoten. Als klein meisje stond ze al op de ski’s en de Alpen werden ook tijdens de zomervakanties bezocht. De landschappen hebben vanaf het begin een grote indruk op Yvonne gemaakt. Ze ontdekt de bergen het liefst te voet, met de lift of de trein.