Skip to navigation Skip to main content

Winnen: Smart Powerbank op zonne-energie

9646 - Winnen: Smart Powerbank op zonne-energie

Als we de bergen ingaan voor één of meerdere dagen, dan hebben we steeds vaker elektronische apparatuur mee: een smartphone, tablet en/of e-reader zitten bij veel wandelaars in de rugzak. Maar stroom onderweg is er natuurlijk niet. Ook in berghutten is het soms 'vechten' voor dat ene stopcontact. In dat geval is een powerbank een goede uitvinding, zeker eentje die robuust is en zichzelf oplaadt met zonne-energie. De Smart Solar Powerbank is een van de beste in z'n soort en via indebergen.nl kun je hem winnen!

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op de Smart Powerbank >

Smart 8.000 mAh Solar Powerbank

De Smart 8.000 mAh Solar Powerbank kost € 49,90 en is een echte gadget voor outdoorfans. De robuuste rubberen buitenkant zorgt voor goede grip en beschermd de powerbank tegen een stootje en waterdruppels. Je kunt maar liefst 3 apparaten tegelijk opladen via de USB-poorten die beschermd zijn met waterafstotende kapjes. De powerbank is uitermate geschikt voor festivals, (winter)sport, wandelingen en hardlopen. De Smart Powerbank wordt geleverd met een lus en karabijn, zodat je hem gemakkelijk aan bijvoorbeeld je rugzak kunt hangen. Ideaal dus voor een trip in de bergen.

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken op deze handige powerbank hoef je slechts één vraag te beantwoorden: 'Hoe vaak kun je een smartphone (1500mAh) opladen met de Smart Powerbank?'. Vul het antwoord en je gegevens in op onze prijsvraagpagina. Met een beetje rekenen kom je al snel op het antwoord, maar je kunt het ook vinden op de website van Smart Powerbank >

Smart 8.000 mAh Solar Powerbank

Meedoen kan tot juni

Deze prijsvraag loopt tot 1 juni. Hierna verloten we de powerbank onder alle goede inzenders. Ben jij (helaas) niet de winnaar? De winnaar wordt bekend gemaakt via onze website en social media. De hele zomer maak je op Indebergen.nl kans op leuke prijzen. Houdt onze winacties pagina in de gaten, zodat je geen prijsvraag mist!

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op de Smart Powerbank >

Heel veel succes!

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.