Skip to navigation Skip to main content

Nieuwe website online!

7164 - Nieuwe website online!

Misschien is het je al opgevallen: de nieuwe Indebergen.nl is online! Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het design, wat we mede dankzij jullie feedback hebben ontworpen. Naast de nieuwe look is de grootste verandering dat je Indebergen.nl nu beter op mobiel en tablet kunt lezen. Verder vind je bij de blogs knoppen om de artikelen op social media te delen. Wat vind jij van onze nieuwe design? Heb je feedback, tips of kom je een foutje tegen, laat ons dit weten via info@indebergen.nl .

Lees op Indebergen over:

Nog één keer het oude design

 

Indebergen in de toekomst

Nu het nieuwe design online is, gaan we ons verder richten op de informatie die op de website staat. Meer blogs, leuke activiteiten, accommodaties, bezienswaardigheden... Houd de website en onze social media kanalen in de gaten voor alle ontwikkelingen. Wat zou jij graag op Indebergen willen lezen? Wij horen het graag van je!

Zomer Yvonne

Over Yvonne

Yvonne kreeg de liefde voor bergen met de paplepel ingegoten. Als klein meisje stond ze al op de ski’s en de Alpen werden ook tijdens de zomervakanties bezocht. De landschappen hebben vanaf het begin een grote indruk op Yvonne gemaakt. Ze ontdekt de bergen het liefst te voet, met de lift of de trein.