Skip to navigation Skip to main content

Ontvang 3 kado's bij een abonnement op Bergen Magazine

6502 - Ontvang 3 kado's bij een abonnement op Bergen Magazine

Ben jij al lid van Bergen Magazine? Dit tijdschrift is een 'must have' voor echte bergliefhebbers. Als je nu een abonnement afsluit krijg je er maar liefst 3 kado's ter waarde van € 49,95 gratis bij. Reageer voor 2 juni a.s. op deze tijdelijke aanbieding en ontvang het dikke zomernummer rond 12 juni in je brievenbus. Een jaarabonnement kost nu slechts € 22,50 i.p.v. € 27,50. Een prima deal!

5x per jaar Bergen Magazine + 3 kado's voor € 22,50

Bergen Magazine verschijnt 5x per jaar. De normale prijs voor een jaarabonnement bedraagt € 27,50. Indien je nu een abonnement afsluit profiteer je van de tijdelijke prijsverlaging én ontvang je 3 kado's:

  • › Een kadobon van Futurumshop (outdoorwebwinkel) t.w.v. € 25,-
  • › Een gratis klimles bij Mountain Network (t.w.v. € 15,-)
  • › Een derde kado naar keuze: een DVD 'De Alpen van boven', de Firesteel 2.0 of 3 eerder verschenen nummers van Bergen Magazine

Het zomernummer verschijnt op 12 juni a.s.

Het super dikke zomernummer van Bergen Magazine komt rond 12 juni uit. Je kunt er veel vakantie-inspiratie uit opdoen. Lees het verhaal van de hoofdredacteur die van boerderij naar boerderij wandelde in het Zwitserse Val d'Hérens. En wist je dat je in Grossarltal (SalzburgerLand, Oostenrijk) een meerdaagse almentocht met kinderen kunt maken? Je overnacht in - soms eeuwenoude - almhutten. Verder kun je lezen hoe planten overleven boven de boomgrens. Mis 'm niet en neem nu een abonnement op Bergen Magazine.

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.