Skip to navigation Skip to main content

Indebergen wenst iedereen fijne kerstdagen!

5277 - Indebergen wenst iedereen fijne kerstdagen!

Indebergen wil iedereen een fijne kerst en alvast een voorspoedig 2014 toewensen! Hopelijk mogen we volgend jaar allemaal weer massaal genieten van de wonderschone bergen. Tijdens gezellige familievakanties, meerdaagse wandeltochten of verrassende citytrips! Wij willen onze bezoekers bedanken en hopelijk blijven jullie ons ook in het nieuwe jaar bezoeken.

Vakantieplannen maken

De kerstdagen zijn een uitstekende periode om nieuwe vakantieplannen te maken. Waar gaat de reis komend jaar naartoe? Misschien kies je wel voor het Meraner Land met haar mediterrane sfeer of voor de rust in Bad Hofgastein. Er zijn nog tal van plekken in de Alpen die erom vragen ontdekt te worden! Mountainbiken in het Montafon, L'Alpe d'Huez beklimmen op een racefiets of relaxen in het kuuroord Leukerbad. Of je nu voor een actieve vakantie of een ontspannende trip kiest, op Indebergen vind je altijd een bestemming die bij je past.

Alles voor je vakantie in de bergen

Heb je nog geen idee waar je naartoe wilt op vakantie? Wij hebben de dorpen ook gerangschikt op thema zodat je weet wat je in een bepaalde bestemming kunt ondernemen. Families zijn nou eenmaal naar iets anders op zoek dan alpinisten! Heb je eenmaal een bestemming uitgekozen dan kan je op Indebergen helemaal in de vakantiestemming komen. Je hebt de mogelijkheid om te zoeken naar een accommodatie en op het weblog lees je het laatste nieuws uit de Alpen.

Indebergen wenst iedereen een fijne feestdagen!

Fijne Kerstdagen!
Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.