Skip to navigation Skip to main content

Prachtige herfstfoto's uit de Alpen

51094 - Prachtige herfstfoto's uit de Alpen

Het valt niet te missen: de herfst is er weer. De bomen hebben alle kleuren geel, oranje, rood, groen en bruin, prachtig! Helaas komt met de herfst ook de regen om de hoek kijken, maar daar gaan we het verder niet over hebben. De dagen waarop de zon schijnt is het genieten van de prachtige natuur. En niet alleen in Nederland, maar ook in de Alpen is het weer herfst. Esther en Erich wonen in Oostenrijk, en delen regelmatig de mooiste plaatjes, deze keer van de bergen in het Pinzgau.

Herfst in de Alpen

Aan de mooie webcambeelden en foto's van Esther en Erich te zien, valt ook de herfst in de Alpen niet te missen. Het blijft een bijzonder schouwspel van kleuren. De herfst is ook een periode waarin de winter steeds dichterbij komt. De sneeuwgrens zie je op de beelden verder dalen, tot de sneeuw uiteindelijk het landschap bedenkt met een prachtige witte laag poeder. Tot die tijd raden we je het echt aan om ook in de herfst naar de Alpen te gaan. Zowel wandelend als met de fiets is het de reis waard. Het Zillertal is bijvoorbeeld echt een aanrader.



Mooie herfstbeelden uit de Alpen

51094 - herfst in de alpen



Zomer Yvonne

Over Yvonne

Yvonne kreeg de liefde voor bergen met de paplepel ingegoten. Als klein meisje stond ze al op de ski’s en de Alpen werden ook tijdens de zomervakanties bezocht. De landschappen hebben vanaf het begin een grote indruk op Yvonne gemaakt. Ze ontdekt de bergen het liefst te voet, met de lift of de trein.