Win een fietsvakantie van Roadbike Holidays

Fietsen Sölden

14 juni 2019

door Jahna in Fietsen/MTB

Fietsen in de bergen is geweldig. Het is dan ook niet voor niets dat veel fietsliefhebbers een vakantiebestemming in de Alpen zoeken. Nog geen vakantie geboekt of heb je nog wel tijd voor een extra vakantie? Doe dan mee met de prijsvraag. In samenwerking met Roadbike Holidays geven we een fietsvakantie voor twee personen weg! Geef het juiste antwoord op de prijsvraag en wie weet ga jij deze zomer samen met een vriend of familielid fietsen in het Ötztal.

Prijsvraag

Met de prijsvraag van Roadbike Holidays op Indebergen.nl kun je een wielrenvakantie voor jezelf en een vriend(in) of familielid winnen. Mocht je winnen, dan krijg je drie overnachtingen voor 2 personen, op basis van halfpension, in Hotel Alpina in Tirol. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de prijsvraag juist te beantwoorden. Wacht niet te lang, want meedoen kan nog tot en met 19 juni 2019. De winnaar kan tot eind september 2019 zijn of haar prijs verzilveren.

Extra’s zoals reiskosten, gemeentebelasting en ter plekke genuttigde drankjes zijn niet inbegrepen.

Fietsen Ötztal
Fietsen door het prachtige landschap van het Ötztal (Foto: © Ötztal Tourismus)

Roadbike Holidays

Roadbike Holidays is gespecialiseerd in de organisatie van wielrenvakanties. De hotels die bij Roadbike Holidays zijn aangesloten, liggen in de mooiste fietsregio's van de Alpen en weten precies wat fietsers tijdens hun vakantie nodig hebben. De meeste gastheren van de aangesloten hotels zijn of waren zelf ook gepassioneerde wielrenners. Zij geven hun gasten graag tips voor leuke uitstapjes. Soms nemen ze hun gasten zelfs mee tijdens een dagtocht. De hotels zijn voorzien van alle benodigdheden voor een fietsvakantie. Er is een fietsenstalling met videobewaking en bij materiaalproblemen kun je terecht in de werkplaats. De talrijke beklimmingen en panoramische uitzichten in de vakantieregio’s zorgen ervoor dat fietsliefhebbers zich nooit vervelen.

Ötztal

Het Ötztal is een pareltje onder de fietsregio’s. Met indrukwekkende gletsjers, imposante bergtoppen en veeleisende bergpassen, is dit een walhalla voor fanatieke fietsers. Ook de Rettenbachferner ligt in deze regio. Dit is het hoogste punt in de Alpen dat je met de fiets kunt bereiken. Met uitzichten tot ver in het dal en uitdagende routes is het een prachtige fietsregio in de Alpen. Vooral degene die graag voor veel hoogtemeters gaan, kunnen zich hier prima vermaken. Jaarlijks wordt hier ook de Ötztaler fietsmarathon gehouden. Deze staat met een lengte van 238 km en 5500 hoogtemeters in het lijstje van extreme fietsmarathons.

In het Ötztal fiets je met uitzicht op de eeuwige sneeuw. (Foto: © Ötztal Tourismus)

Hotel Alpina

De winnaars van deze prijsvraag verblijven tijdens hun fietsvakantie in Hotel Alpina in Sölden. Dit hotel is ideaal gelegen voor een fietsvakantie in het Ötztal. Hotel Alpina ligt op 1386 meter hoogte en bevindt zich dicht bij steile bergpassen en adembenemende gletsjerwegen. Lukas Riml, de eigenaar van het hotel, is niet alleen een hartelijke hotelbaas, maar ook een enthousiaste wielrenner. Hij heeft zelf meerdere keren meegedaan aan wielrenmarathons en weet dus alles over de fietssport. Het thema wielrennen speelt bij Hotel Alpina dan ook een grote rol.

Doe hier mee met de prijsvraag! Weet je het antwoord niet? Klik dan hier.

Zomervakantie tips