Skip to navigation Skip to main content

De 4 mooiste hotels in Turracher Höhe

14775 - De 4 mooiste hotels in Turracher Höhe

Absoluut één van onze favoriete bestemmingen in Oostenrijk is Turracher Höhe. Deze prachtige bestemming is een bergresort om de gelijknamige Turrachersee. Omgeven door de natuur van Nationaal Park & Biosphärenpark Nockberge, begeef je je hier in een prachtige, rustieke omgeving. In de zomer kan je hier prachtig wandelen en in de winter wordt Turracher Höhe omgetoverd tot een paradijs voor skiërs. Lees hier alles over dit winterse paradijs voor rustzoekers.

#1. Romantik Seehotel Jägerwirt ****s

Wil je graag in een romantisch hotel overnachten? Dan zit je in Romantik Seehotel Jägerwirt zeker goed! Het hotel ligt aan de oostoever van de Turrachersee. Zowel in de winter als in de zomer heb je vanuit het hotel een bijzonder mooi uitzicht op het meer. Je kunt hier overnachten in tweepersoonskamers, een junior suite, familiekamers voor vier personen, suites voor 4 personen en suites voor 5 of 6 personen. De tweepersoonskamers boek je vanaf €93,- per nacht, inclusief halfpension. Ontspannen doe je bij Romantik Seehotel Jägerwirt in de spa & wellness. Je vindt hier een binnenbad, buitenbad, 2 whirlpools, een kruidensauna, een stoombad, een infraroodsauna, een bio-sauna en een finse sauna. In de Zirbe en Bali Spa kun je verschillende massages en schoonheidsbehandelingen boeken.

hotel turracher hohe

hotel turracher hohe
(Foto: © Romantik Seehotel Jägerwirt)

#2. Hotel Hochschober ****s

Ook Hotel Hochschober ligt direcht aan de Turrachersee, aan de zuidoever. Dit hotel draait om ontspanning en verwennerij. Eén van highlights van dit hotel is het buitenzwembad. Dit zwebad ligt letterlijk in de Turrachersee. Zowel de kamers, suites en appartementen in Hotel Hochschober zijn in moderne alpinestijl. Overal in het hotel kom je Aziatische elementen tegen, wat het hotel bijzonder sfeervol maakt. In de Chinese toren kun je echte Chinese thee drinken en yogalessen volgen. De spa & wellness voorziet in alle gemakken en biedt een ruim aanbod aan behandelingen. Een tweepersoonskamer boek je vanaf € 146,-.

hotel turracher hohe

hotel turracher hohe
(Foto: © Hotel Hochschober)

#3. Panorama Hotel Turracher Höhe****

Aan de westoever van de Turrachersee ligt Panorama Hotel Turracher Höhe. Dit hotel heeft een modern uiterlijk. Het gebouw is de hoogte in gebouwd, waardoor je zeker vanaf de hoogste kamers een prachtig uitzicht hebt. Het hotel biedt moderne en verzorgde tweepersoonskamers, driepersoonskamers en appartementen voor families. Je boekt al een kamer vanaf € 178,-. Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot de spa & wellness en geniet je van fijne gerechten in het moderne restaurant met panoramisch uitzicht.

hotel turracher hohe

hotel turracher hohe
(Foto: © Panorama Hotel Turracher Höhe)

#4. Hotel Kornock****

Aan de noordkant van de Turrachersee, tegenover de Kornockbahn, ligt hotel Kornock. Dit gastvrije hotel heeft een ruim aanbod aan kamers, waaronder tweepersoonskamers, tweepersoonskamers met zithoek, familiekamers en suites. Een kamer boek je vanaf € 82,-. In de kelder van het hotel vind je een spa & wellness met een klein, maar prettig zwembad. Het restaurant serveert heerlijke traditionele gerechten en een riant ontbijtbuffet.

hotel turracher hohe

hotel turracher hohe
(Foto: © Hotel Kornock)

In welk hotel zou jij wel willen overnachten?

Zomer Auteur11

Over Joris

Joris houdt van actie en avontuur. Zowel in de zomer als winter is hij veel in de bergen te vinden om te skiën, mountainbiken, klimmen of te hiken. Noem een willekeurige plaats in de Alpen en Joris is er geweest, of weet er in ieder geval veel van.