Skip to navigation Skip to main content

Heb jij al meegedaan aan de Tirol prijsvraag?

10820 - Heb jij al meegedaan aan de Tirol prijsvraag?

Ben jij op de hoogte van onze Tirol prijsvraag? Nee? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tot aan het eind van de maand kun je nog meedoen aan de prijsvraag en een vakantie naar Tirol winnen! We verloten niet één, maar drie vakanties in Tirol! Deze vakantie bestaat uit 5 nachten in een 4-sterrenhotel voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Lees hieronder meer over hoe je mee kunt doen.

Hoe werkt de prijsvraag?

Onder deze alinea zie je een video staan. In deze video zie je Loewe aan het woord. Als je goed luistert dan zul je merken dat Loewe een bepaald woord omschrijft. Weet jij welk woord dit is? Ga dan naar deze pagina. Vul hier jouw gegevens en het antwoord in en je maakt automatisch kans op de vakantie! Vergeet niet om de prijsvraag ook te delen met vrienden en familie.

Weet jij welk woord Loewe omschrijft?

Meer over de deelstaat Tirol

Tirol ligt in het westen van Oostenrijk en is al jaren één van de populairste vakantieregio's onder de Nederlanders. Centraal in Tirol ligt de stad Innsbruck, waar je vanaf Schiphol makkelijk naartoe kunt vliegen. In Tirol vind je meerdere regio's om uit te kiezen. Bekende bestemmingen vind je onder andere in het Alpbachtal, het Ötztal, de Kitzbüheler Alpen en het Zillertal. Wellicht ken je de dorpen Mayrhofen, Gerlos, Ischgl, Serfaus en Sölden wel! Je vindt hier veel moderne faciliteiten en haast een oneindige mogelijkheid aan activiteiten voor jong en oud.

Klik hier en doe mee met de prijsvraag >

Zomer Yvonne

Over Yvonne

Yvonne kreeg de liefde voor bergen met de paplepel ingegoten. Als klein meisje stond ze al op de ski’s en de Alpen werden ook tijdens de zomervakanties bezocht. De landschappen hebben vanaf het begin een grote indruk op Yvonne gemaakt. Ze ontdekt de bergen het liefst te voet, met de lift of de trein.