Kids verblijven gratis tijdens de ‘Familieweken’ in Val Gardena

30 mei 2012

door Roosmarijn in Algemeen

Gezinnen profiteren van veel familievoordeel tijdens de ‘Familieweken’ in Val Gardena, gelegen in het hart van de Dolomieten (Italië). Van 2 juni tot 6 juli verblijven kinderen tot 8 jaar gratis op de kamer van de ouders en krijgen kinderen tot 12 jaar 50% korting. Daarnaast bieden de deelnemende accommodaties een uitgebreid animatieprogramma met elke dag andere activiteiten.

Uitgebreid animatieprogramma

Vervelen tijdens de Familieweken is vrijwel onmogelijk. Het uitgebreide animatieprogramma, met thema’s als natuur, water of dieren staat garant voor een actieve en leerzame vakantie. Zo kun je hutten leren bouwen in het bos, met een gids bergbeklimmen of forelvissen in beken en rivieren van de regio. Een paar keer per week zijn er activiteiten voor de hele familie, zoals een kinderfeest met barbecue. En voor de sportievelingen wordt er iedere week een sportdag georganiseerd met mini golf, tafeltennis, trampolinespringen en een voetbaltoernooi. Verblijf je in een partneraccommodatie van het toeristenbureau van Val Gardena, dan ontvang je extra korting bij deelname aan de activiteiten.

Kinderen gratis mee

Tijdens de Familieweken, van 2 juni tot 6 juli 2012, staat alles in het teken van ouders met kinderen. Naast de aangename temperatuur met 300 dagen zon per jaar en de gezinsvriendelijke sfeer, profiteer je deze periode van gratis verblijf of fikse kortingen bij de deelnemende accommodaties. Zo verblijven kinderen tot 8 jaar gratis op de kamer van hun ouders en krijgen kinderen van 8 tot 12 jaar 50% voordeel. Voor appartementen geldt voor kinderen tot 8 jaar een reductie van 30% en 15% voor kinderen tussen de 8 tot 12 jaar oud.

Val Gardena

Kinderen gratis mee

Val Gardena (1226 - 2700m hoogte), liggend in het hart van de Dolomieten, is een vallei in Zuid-Tirol bestaande uit 3 dorpjes, Selva Gardena (Wolkenstein), S. Cristina (St. Christina) en Ortisei (St. Ulrich). De Italiaanse Dolomieten zijn vanwege hun uitzonderlijke schoonheid door de UNESCO aangewezen tot cultuur- en natuurwonder en staan op de Werelderfgoed lijst. Val Gardena is één van de valleien die in de Dolomieten ligt. Zowel in de zomer als in de winter is het in Val Gardena zeer aangenaam.

Klik hier voor meer informatie over de 'Familieweken' in Val Gardena >>

Zomervakantie tips