Roter Hahn vakantieboerderijen in Zuid-Tirol

16 mei 2012

door Roosmarijn in Algemeen

De vakantieboerderijen van Roter Hahn in Zuid-Tirol (Italië) zijn een vakantieparadijs voor zowel ouders als kinderen. Terwijl de kinderen spelen met de boerderijdieren, proeven de ouders de zelfgemaakte wijnen of de verse producten van de boerderij, om daarna samen af te koelen in de zwemvijver naast de boerderij of in één van de nabijgelegen zwemmeren. Gezinnen kunnen kiezen uit vakantieboerderijen...

Voor ieder wat wils

Op de gezinsvriendelijke accommodaties van Roter Hahn vermaken kinderen zich naar hartenlust. Verstoppertje spelen in de wei, ravotten op het erf of dieren voeren in de stal. De vakantieboerderijen hebben veel verschillende faciliteiten. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders zich heerlijk ontspannen, gewoon helemaal niks doen of genieten van de vrije tijd met de kinderen. Voor een ieder die iets van de omgeving wilt ontdekken; de boerderijen van Roter Hahn zijn zo gelegen dat zij uitstekend dienen als basis voor uitstapjes in de omgeving voor het hele gezin. Op veel boerderijen biedt de eigenaar verschillende outdoor activiteiten aan, zoals paardrijden of gegidste wandelingen. Veel accommodaties zijn gelegen in de buurt van zwemmeren, waarvan sommigen zelfs direct aan het water liggen.

gezinsvriendelijke accommodaties van Roter Hahn

Roter Hahn

Roter Hahn is gespecialiseerd in boerderijvakanties in Zuid-Tirol, de zonnige regio in de Italiaanse Alpen. Alle 1500 locaties zijn werkende boerderijen. Elk heeft zijn eigen specialiteit. Sommige zijn vooral gericht op vee en andere dieren, maar er zijn ook fruitteelt boerderijen of wijnboeren met prachtige wijngaarden op de hellingen van de zuidelijke Alpen. De accommodaties met maximaal vier vakantiewoningen of zes tweepersoonskamers hebben een gezellige, persoonlijke sfeer. Naast gastronomie heeft Roter Hahn ook veel aandacht voor actieve vakanties en wellness thema’s. De gasten hebben alle mogelijkheden om met het leven op de boerderij kennis te maken en om de heerlijke zelfgemaakte producten te proeven, zoals melk, kaas, appelsap, brood, jam en nog veel meer. Daarnaast is de boerderij een goed uitgangspunt om de omgeving te ontdekken. De boerderijen worden door gezinnen gerund en weten daardoor goed in te spelen op de wensen van hun gasten.

Meer informatie over Roter Hahn >>

Zomervakantie tips