Skip to navigation Skip to main content

Winnaar prijsvraag Les Sybelles!

De afgelopen weken zijn de inzendingen voor de Les Sybelles prijsvraag binnengestroomd. Het antwoord op de vraag 'Over welke beroemde bergpas van de Maurienne liep de Tour de France 2011?', moest natuurlijk de mythische Col du Galibier zijn. Onder de vele goede inzendingen is inmiddels de reis verloot. Kijk snel of jij die 7-daagse reis voor 4 personen naar één van de 10 dorpjes in Les Sybelles gewonnen hebt!

Les Sybelles

In het massief van Arvan Villards ligt Les Sybelles. Les Sybelles bestaat uit een tiental dorpen: Albiez-Le Jeune, Albiez-Montrond, La Toussuire, Jarrier, St Alban des Villards, St Colomban des Villards, St Jean d'Arves, Saint Pancrace - Les Bottières, Saint Sorlin d'Arves en Le Corbier. De dorpen liggen verspreid in het grote dal. Hierdoor heeft elk dorp zijn eigen karakter behouden en de dorpen verschillen dan ook veel van elkaar. Le Corbier is het bekendste dorp in Les Sybelles. Dit dorp is puur gebouwd voor de vakantiegangers en herbouwd in 1960 zodat het aan alle wensen van de moderne vakantieganger kan voldoen.

En de winnaar is...

Maar het gaat natuurlijk maar om één ding, wie heeft die fantastische prijs gewonnen. De afgelopen weken is er massaal meegedaan aan de prijsvraag. Onder de vele goede inzendingen is de prijs verloot en bij deze kunnen wij Sander Kouwenberg feliciteren. Jij gaat samen met 3 anderen een week lang genieten in het Franse Les Sybelles!

Niet getreurd

Niet gewonnen? Niet getreurd! Houd Indebergen de komende tijd in de gaten want binnenkort lanceren wij weer een nieuwe prijsvraag! Ten slotte willen wij via deze weg iedereen bedanken voor deelname aan de Les Sybelles prijsvraag.

Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.