Skip to navigation Skip to main content

BIG Family Stubai: plezier voor het hele gezin!

Je hoort vaak dat ouders pas vakantie hebben, wanneer de kinderen zich vermaken. Het Stubaital in Oostenrijk heeft hiervoor de oplossing: de BIG Family zomerclub. Kinderen vanaf 5 jaar worden dagelijks bezig gehouden met een leuk en afwisselend activiteiten-programma.

Veelal gratis

In verschillende leeftijdscategorieën gaan de kinderen dagelijks op pad en maken allerlei avonturen mee in de natuur. Een leuke bijkomstigheid: het programma is meestal gratis! Indien je een vakantie boekt bij één van de deelnemende hotels, pensions of appartementen in het Stubaital dan zijn er geen extra kosten verbonden aan deelname aan het activiteitenprogramma. Overnacht je ergens anders dan betaal je voor deelname 10 euro voor een halve dag en 15 euro voor een hele dag per kind. Als je je kinderen een dag van tevoren aanmeld, dan worden ze 's ochtends opgehaald bij de vakantieaccommmodatie en naar het treftpunt bij het Kampler meertje gebracht. Hier worden de kinderen in groepen verdeeld en start het programma van die dag.

Goede begeleiding

Er zijn goed opgeleide begeleiders, zodat je je kroost met een gerust hart kunt achterlaten. Je kan dus zelf iets anders gaan doen, heerlijk relaxen of iets actiefs doen in de omgeving. Het programma voor de kinderen staat in het teken van actie, avontuur en natuur. Zo is er bijvoorbeeld het heksenvrouwtje dat een heksenschool begint. Zij laat haar leerlingen de nieuwste kruidensoorten en drankjes zien. Verzamelt alle ingrediënten uit de natuur, bestijgt haar heksenbezem en vliegt over het gras. Met mooie spreuken verandert de bezem in een gouden bezem! Voor elke leeftijdscategorie is er een aangepast programma. Oudere kinderen gaan bijvoorbeeld varen in een raft.

Big Family Stubai Zomer-Card

Kinderen krijgen bij aankomst de Big Family Stubai Zomer-Card. Deze kaart zorgt voor veel plezier en kortingen. Bij één betalende volwassene geeft de kaart bijvoorbeeld toegang tot het zwembad, de rodelbaan of de midgetgolfbaan.

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.