Skip to navigation Skip to main content

Spectaculair nieuw outdoorpark: Area 47

In mei opent één van Europa's grootste outdoorparken: Area 47 in het Ötztal in Tirol. In dit enorm grote park van maar liefst 60.000m2 kan je terecht voor allerlei adventuresporten, zoals klimmen, raften en canyoning. Er is een groot waterpark met een schans voor skiërs, snowboarders en mountainbikers, 6 grote waterglijbanen en een 27 meter hoge springtoren. Wie durft?

Verschillende Area's

Area 47 is een park ingericht in verschillende sectoren met aansprekende thema’s en focust zich op trendy adventuresporten. Er is een water area, adventure area, event area, food area en incentive area. Watersportliefhebbers kunnen zich vermaken in het 20.000m² grote waterparadijs met zes reuze glijbanen, waaronder de steilste van Europa. Er is een 27(!) meter hoge springtoren voor echte durfals. De water area is compleet met een echt zandstrand, beachvolleybal en je kan er zelfs golfsurfen!

Outdoor Area

Voor wie nog meer actie wil zijn er mogelijkheden om te raften, kanoën en een canyoningtoer te maken. Verder staat de outdoor area in het teken van klimmen, er zijn veel mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. Tevens kan je kan "vliegen" boven het waterpark aan een "mega swing" of een expeditie maken door grotten.

Event Area

Bij het park ligt tevens een gloednieuwe evenementenhal, waar regelmatig nationale en internationale artiesten op de bühne zullen staan. In de evenementenhal is plaats voor 8.000 mensen.

Overnachten

Er is zoveel te doen in het park dat je aan één dag waarschijnlijk niet genoeg hebt. Gelukkig is er ook de mogelijkheid om te overnachten op het park. Dit doe je in stijl in een Tipi of blokhuis. Ik ben erg benieuwd naar dit nieuwe park en ben dan ook zeker van plan er een keertje heen te gaan

Zomer Joeri

Over Joeri

Of het nu winter of zomer is, Joeri wordt ongelooflijk enthousiast van de prachtige natuur in de bergen en activiteiten die je in de Alpen kunt doen. Met name Oostenrijk is zijn favoriete vakantieland, waar hij jaar in jaar uit te vinden is om te genieten van de prachtige bergwereld.