Skip to navigation Skip to main content
Fietsen
Oostenrijk

Fietsen in Kirchbichl

Fietsvakantie in Kirchbichl

Gelegen in de Kitzbüheler Alpen is Kirchbichl een uitstekende bestemming voor een fietsvakantie. Vanaf hier heb je toegang tot het fietsnetwerk van de Kitzbüheler Alpen, met in totaal zo'n 1800 km aan fietsroutes. Bovendien vind je dichtbij het dorp ook verschillende liften die je met fiets en al naar boven kunnen brengen. Ga bijvoorbeeld met de Salvenbahn vanuit Hopfgarten naar boven en maak een mooie fietstocht op de Hohe Salve.

Tips voor fietsen in Kirchbichl

In en rondom Kirchbichl zijn dus genoeg mogelijkheden voor een mooie fietstocht. Je kunt naar één van de omliggende dorpen fietsen of stap op de mountainbike en kies één van de vele trails. Hieronder geven we je drie tips voor een fietstocht in de buurt van Kirchbichl.
- Radweg Brixental (nr. 21). Deze start in het nabijgelegen Wörgl en leidt je in 37 km langs onder andere Hopfgarten en Brixen im Thale naar Kitzbühel. Het is een makkelijke fietstocht, waar je een kleine 3 uur mee bezig bent.
- Fiets de Söllandl van Wörgl, via Söll en Scheffau, naar St. Johann in Tirol. Een prachtige route door de mooiste landschappen. Het is een middelzware fietstocht die zo'n 2,5 uur duurt.
- In de regio rondom Kirchbichl vind je ook tal van mooie bergwegen om te ontdekken met je racefiets. Ga voor een uitdagende klim en beloon jezelf met het prachtige uitzicht!

Fietsen in Kirchbichl(Foto: © GHOST-Bikes GmbH)

Fietsen
Aantal fietspaden 2
Aantal km mountainbikeroutes 50
Tochten met gids?
GPS routes beschikbaar?
Aantal km fietspaden 50
Mountainbikepaden voor beginners?
Mountainbikepaden voor gevorderden?
Mountainbikepaden voor experts?