Skip to navigation Skip to main content
Golfen

Je meest verre slag zul je maken tijdens een golfvakantie in de bergen. Door de dunnere lucht heeft een golfbal minder weerstand en komt de bal dus verder. Golfen in de bergen geeft de sport een bijzondere extra dimensie. Voor je golfvakantie in de bergen heb je de keus uit tal van uitdagende golfbanen.

Het bijzondere berglandschap zorgt voor uitdagende golfbanen. Een golfvakantie staat garant voor magnifieke uitzichten aangezien je over heuvelachtige banen loopt. Afleiding tijdens je slag is niet aan de orde, in de bergen heerst een serene rust. Het boeken van je golfvakantie begint bij Indebergen. Hieronder vind je dorpen in de bergen waar je kunt golfen.

Golf 1
© Unsplash / Mick Haupt

Aanbiedingen Golfreizen.nu

Golfreizen.nu is specialist in het aanbieden van Golfvakanties & Golfreizen in de Alpen, maar ook voor golfreizen naar elders in Europa kun je hier terecht. Op de site kunt je je golfreis uitzoeken en boeken.

Aanbiedingen Golfreizen.nu
Golf 2
© Unsplash / Dan Congdon

Aanbiedingen Golftime.nl

Als een echte ‘travel caddy’ is Golftime.nl al meer dan 20 jaar jouw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van deze kennis en boek je ideale golfvakantie.

Aanbiedingen Golftime.nl

Ben jij benieuwd naar de mooiste golfbanen in de Alpen? Tussen de beboste valleien, in een groene omgeving en met uitzicht op een indrukwekkend bergmassief, is het een schitterende plek om een balletje te slaan.

Materiaal voor je golfvakantie

Golf 3
© Unsplash / Courtney Cook

Voor je op golfvakantie naar de bergen gaat, moet je uitrusting natuurlijk wel helemaal compleet zijn. Nieuwe golfkleding nodig? Onder andere bij DAKA en Decathlon kun je terecht voor kleding en materiaal.

Golfhotels in de bergen

Wil je zelf je golfvakantie naar de Alpen plannen? Bekijk het aanbod van accommodaties bij Booking.com, Belvilla, Natuurhuisje, Interhome en TUI. Voor het huren van een auto kun je terecht bij Rentcars.com.