Skip to navigation Skip to main content

Camping Piantelle

Moniga del Garda - Gardameer
Camping Piantelle 1
© Allcamps
Camping Piantelle 2
© Allcamps
Camping Piantelle3
© Allcamps
Camping Piantelle 4
© Allcamps
Camping Piantelle 5
© Allcamps

Camping Piantelle ligt aan de oevers van het Gardameer. Je vindt de camping tussen de olijvenvelden op een paar minuten afstand van het pittoreske dorp Moniga. Desenzano del Garda ligt een stukje zuidelijker. De bergachtige omgeving beschikt dan ook over tal van mogelijkheden voor wandelaars en mountainbikers.

Camping Piantelle biedt een breed aanbod aan accommodaties en staanplaatsen.Op en rondom de camping valt genoeg te beleven, van leuke activiteiten tot entertainment, winkels, restaurants en een mooi zwembad. Op Camping Piantelle aan het Gardameer vind je het allemaal!

Accommodaties en staanplaatsen Camping Piantelle

Camping Piantelle heeft vier verschillende soorten staanplaatsen: Kampeerplaats Lago gelegen direct aan het meer (70 m2), Staanplaatsen Alfa met veel schaduw en positie keuze (c.a. 75 m2), staanplaats bravo die ideaal is voor tenten (65-80 m2) en de XXL plekken die ruimte en privacy bieden (120 m2). Ook vind je op de camping een variatie aan stacaravans en appartementen met een capaciteit van max zes personen. In totaal heeft camping Piantelle zo’n 125 staanplaatsen en 90 accommodaties.

Faciliteiten Camping Piantelle

Niet alleen de omgeving van Camping Piantelle biedt veel mogelijkheden, op de camping zelf is ook genoeg te beleven. Zo kun je voor lekker eten terecht bij de pizzeria, het campingrestaurant, de bar of poolbar. Voor boodschappen vind je er een mini supermarkt met verse bakker. Ben je van plan fit te blijven tijdens je vakantie? Het Entertainment team heeft goede fitness instructeurs om je in beweging te houden met Aqua Gym, Yoga of Pilates. Ditzelfde animatieteam organiseert ook iedere dag leuke activiteiten voor kinderen. Overdag en ’s avonds zijn er voor alle leeftijden activiteiten. Piantelle beschikt ook over een uitgebreid zwembad en strand. Vanaf het mooie en brede kiezelstrand kun je een duik nemen in het verkoelende water van het Gardameer.

Camping Piantelle reserveren & boeken

Camping Piantelle

  • Moniga del Garda - Gardameer
  •   Kleine, rustige camping aan het Gardameer
  •   Accommodaties en staanplaatsen
  •   Mooi zwembad met grote ligweide

€75,00

Locatie Camping Piantelle