Skip to navigation Skip to main content

Winnen! Mooie prijzen van Bergans

7172 - Winnen! Mooie prijzen van Bergans

Je kunt weer mooie prijzen winnen op Indebergen! Samen met het Noorse outdoormerk Bergans hebben we een prijsvraag opgezet, waarmee je een comfortabele rugzak, een fijn shirt of een warme beanie kunt winnen. Door één simpele vraag te beantwoorden maak jij kans op één van deze super outdoorprijzen. Doe snel mee en win!

Update 6 juni 2016: de prijswinnaars zijn bekend

Vandaag zijn de prijzen verloot onder alle goede inzenders:

  • Skarstind rugzak: Nathan Meeldijk
  • Skarstind rugzak: Anneliese de Waal
  • Gear Tee of Birds Lady Tee: Hans Woudstra
  • Bloom wool beanie: Leen van Leenen
  • Bloom wool beanie: Renske Creuwels

Bergans: kwaliteit uit Noorwegen

Sinds 1908 maakt het Noorse merk Bergans kwalitatief hoogstaande outdoorkleding en -benodigdheden. Functionele kleding, rugzakken, slaapzakken en tenten, zijn enkele producten die door Bergans gemaakt worden. Naast kwaliteit en functionaliteit kenmerken de producten zich door vrolijke kleuren. Door mee te doen aan de prijsvraag kun je mooie prijzen van Bergans winnen.

De hoofdprijs: 2x een Skarstind rugzak van 22 liter

De Skarstind (t.w.v. € 80,-) is de ideale lichtgewicht rugzak voor een dag in de natuur. Hij beschikt over een uniek draagsysteem met gespannen mesh wat voor uitstekende ventilatie zorgt. De Skarstind heeft een open zijvak, uitbreidbaar voorvak, compressiebanden aan elke kant, meerdere aansluitingspunten/bevestigingspunten voor ijsbijl/stokken en fietslicht, en een verstelbare borstband. Daarnaast is de Skarstind geschikt voor hydratie systemen. We mogen twee rugzakken verloten onder de goede inzenders van onze prijsvraag.

Skarstind rugzak
Skarstind rugzak

Bloom wool beanie

Een warme en comfortabele beanie met een goede pasvorm is een onmisbaar item in de bergen. We mogen twee Bloom wool beanies t.w.v. € 45,- weggeven. De beanie is gemaakt van 100% merinowol, een muts voor alle omstandigheden dus.

Gear tee of Birds Lady tee

Zowel de Gear tee (voor mannen) als de Birds Lady tee (voor dames), t.w.v. € 40,- bestaan voor 60% uit katoen en 40% uit Repreve. Repreve is een vezel ontwikkeld uit gerecyclede plastic flessen. De shirts kunnen als basislaag worden gebruikt, maar ook gewoon als t-­shirt. We mogen één shirt weggeven; het dames -of herenmodel.

Bergans prijzen
Gear tee en Bloom wool beanie

Kans maken op één van deze mooie prijzen?

Doe nu mee aan de prijsvraag en win een van de Bergans prijzen. Je hoeft slechts een simpele vraag te beantwoorden en je gegevens achter te laten. De vraag luidt: “Wat is Expeditie 2020?”. Het antwoord op deze vraag vind je op de website van Bergans >. Deze prijsvraag loopt tot en met zondag 5 juni, daarna zullen we de prijswinnaars bekend maken. Succes!

Kans maken op één van deze mooie prijzen?
Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.