Skip to navigation Skip to main content

Benelux Next Outdoor Model

10084 - Benelux Next Outdoor Model

Ben jij helemaal gek van het outdoor leven en wil jij het gezicht worden van Nomad? Dit is je kans! Knappe gezichten die het avontuur niet uit de weg gaan maken namelijk kans op een bijzondere buitenlandse ervaring als Nomads Next Outdoor Model.

Fotoshoot in het buitenland

Nomad, de in Nederland gevestigde producent van “travel gear” zoekt namelijk leuke, spontane, sportieve en vooral stoere reizigers die nog dit jaar de uitdaging aan durven om een professionele fotoshoot te ondergaan in het buitenland! Voor je het weet wordt jij gefotografeerd in de bergen van Ecuador of op de Schotse Hooglanden!

Dus, heb je zin om met Nomad mee te reizen en voldoe je aan de gevraagde criteria? Meld je dan voor 18 oktober aan op de onderstaande website. Nomad zoekt mensen in diverse leeftijdscategorieën, vanaf 24 jaar, dus schroom niet te reageren.

Nomad zoekt:

  • mensen in diverse leeftijdscategorieën, vanaf 24 jaar tot circa 55 jaar
  • Vrouwen tussen de 172 cm – 178cm, gewicht circa 65kg
  • Mannen tussen de 182cm – 188 cm, gewicht circa 85 kg
Nomad next outdoor model
Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.