Skip to navigation Skip to main content

Indebergen.nl compleet vernieuwd!

Nieuwewebsite

De afgelopen maanden is er ontzettend hard gewerkt aan het nieuwe Indebergen.nl. De website is compleet vernieuwd en heeft een ander uiterlijk gekregen. Een overzichtelijke vormgeving, moderne uitstraling en technische updates maken de website weer helemaal up-to-date. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Wat vind jij van de nieuwe Indebergen.nl?

Hét portal voor je zomervakantie in de bergen

Indebergen is hét online portal voor je zomervakantie in de bergen. Om jou van informatie en inspiratie te kunnen voorzien zijn we elke dag bezig met het maken en updaten van content. Maar hier hoort ook een functionele website bij die aan alle moderne eisen voldoet. Daarom is er de afgelopen maanden, samen met digitaal bureau Arlanet, hard gewerkt aan een nieuwe versie van Indebergen.nl. Niet alleen het design is onder handen genomen, ook technisch gezien is er veel verbeterd. Zo kunnen we jou nog beter en sneller van informatie en nieuws uit de bergen voorzien!

Zin in de bergen!

Het verschil tussen de oude en nieuwe website wordt direct zichtbaar wanneer je naar de homepage kijkt. Een nieuw logo en meer aandacht voor beeld maakt dat je direct zin krijgt om naar de bergen te gaan! Navigeren en de juiste informatie vinden verloopt voortaan een stuk makkelijker. Ook de verbeterde zoekfunctie heeft hier een belangrijk aandeel in. Niet alleen bestemmingen zijn beter vindbaar, ook weblogs, bezienswaardigheden, specials en andere pagina’s komen beter naar voren via de zoekbalk.

Overzichtelijke bestemmingspagina’s

Aan de bestemmingspagina’s is veel aandacht besteed. De informatie is overzichtelijk gerangschikt en prettig leesbaar. Wanneer je scrollt door een pagina vind je alle info, zoals weer, webcams en accommodaties, over de betreffende bestemming. Op zoek naar een familiebestemming of een dorp gelegen aan een bergmeer? Via de themapagina’s vind je voortaan een bestemming die écht bij je past. Een accommodatie of georganiseerde reis is zo gevonden dankzij de pagina’s over campings, vakantiehuizen en andere onderkomens.

Start van het zomerseizoen

De lancering van de nieuwe website valt samen met de start van het zomerseizoen. In tegenstelling tot vorig jaar gaan we weer een zomer tegemoet zonder beperkingen. Wij hebben ontzettend veel zin in de zomer in de bergen. We zullen weer regelmatig onderweg zijn en je hier op alle mogelijke manieren van laten meegenieten. Ook blijven we de vernieuwde website uitbreiden met nieuwe en verbeterde content. Het kan zijn dat je de komende tijd nog wat kleine schoonheidsfoutjes tegenkomt, maar we doen er alles aan om deze zo snel mogelijk te verhelpen.

 

We horen natuurlijk graag wat je van de nieuwe Indebergen vindt! Laat een berichtje achter op onze socials of stuur een mailtje naar redactie@indebergen.nl.

Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.