Skip to navigation Skip to main content

Stuur je mooiste (berg)vakantiefoto in en win een vakantie!

9635 - Stuur je mooiste (berg)vakantiefoto in en win een vakantie!

Net als vorig jaar organiseren we ook deze zomer weer een fotowedstrijd in samenwerking met een regio in de Alpen. Dit keer kun je een 4-daagse vakantie voor 2 personen in de Zillertal Arena winnen. Upload jouw mooiste (berg)vakantiefoto, verzamel zoveel mogelijk likes en wie weet ga jij deze of volgende zomer heerlijk vakantie vieren in de Zillertal Arena. Naast de hoofdprijs kiest de jury van indebergen.nl ook nog twee winnaars met de mooiste foto's. Doe nu mee en win!

Ga naar de fotowedstrijdpagina en doe mee >

Win een vakantie voor 2 personen in de Zillertal Arena

Om kans te maken op één van de 3 prijzen dien je een eigen gemaakte foto te uploaden op onze prijsvraagpagina. Vervolgens kun je deze foto delen op social media of via e-mail en je vrienden/familie vragen om jouw foto te liken. Natuurlijk zijn er ook altijd actieve bezoekers die zelf likes uitdelen aan de mooiste foto's. De foto met de meeste likes wint de vakantie naar de Zillertal Arena! Deze vakantie bestaat uit een verblijf van 3 nachten in een hotel op basis van logies ontbijt voor 2 personen. De vakantie kan geboekt worden tot eind september 2018.

Zillertal Arena

Ook de indebergen.nl kiest de mooiste foto's

Heb je een prachtige foto ingestuurd, maar heb je geen zin om 'op jacht' te gaan naar 'likes', dan maak je kans op de tweede of derde prijs. De jury van indebergen.nl kiest namelijk 2 foto's uit, die zij het mooiste vinden en beloont deze met een cheque van Bever t.w.v. € 150,- of een toegangbewijs tot de Arena Skyliner en Arena Coaster voor 2 personen, in de zomer van 2017 of 2018.

Zillertal Arena

Voorwaarden om kans te maken op één van de prijzen

Meedoen met deze fotowedstrijd kan tot en met 30-6-2017. Begin juli worden de winnaars bekend gemaakt op indebergen.nl en via social media. Naast dat de deelnemende foto door jou zelf gemaakt dient te zijn, mag je ook maar 1 foto insturen en mag een persoon maar 1x stemmen op een foto. Dat is ook de reden waarom je moet inloggen om te stemmen. Zowel ons systeem als wij zelf controleren hier scherp op, aangezien we willen dat deze wedstrijd zo eerlijk mogelijk verloopt. Bij (vermoeden tot) vals spelen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van nepaccounts kun je worden gediskwalificeerd. Dit klinkt misschien allemaal heel streng, maar we hebben geleerd van de wedstrijd van vorig jaar...

Ga naar de fotowedstrijdpagina en doe mee >

Heel veel succes!

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.