Skip to navigation Skip to main content

Gezocht: Vlaams sprekende kids (4-9 jaar) voor een video

9528 - Gezocht: Vlaams sprekende kids (4-9 jaar) voor een video

Voor onze gelijknamige Belgische website zijn wij op zoek naar 2 Vlaams sprekende kinderen voor een video prijsvraag! Ken jij toevallig Belgische kinderen, woonachtig in de omgeving van Amsterdam, in de leeftijd van 4 tot 9 jaar die niet bang zijn voor de camera en lekker babbelen? Geef ze dan op voor 'Bergenpraatjes'. In de video’s omschrijven de kinderen een woord (bijvoorbeeld 'berg'). Kijkers van de video kunnen, wanneer zij het woord raden, een prijs winnen.

Wat is de bedoeling:

  • Wij zoeken 2 Vlaams sprekende kinderen (4-9 jaar).
  • De video’s worden opgenomen in ons kantoor in het centrum van Amsterdam.
  • Het filmen duurt maximaal 1 uur per kind.
  • Elk kind krijgt een woord en wordt gevraagd om dit woord te omschrijven. Ook zal er aan het kind worden gevraagd om specifieke zinnen te zeggen.
  • Er staat geen vergoeding tegenover, natuurlijk wel een leuk cadeautje.
  • Reiskostenvergoeding indien nodig.

Video voorbeeld:

Meedoen:

Ken jij iemand die wij kunnen benaderen of heb jij kinderen in jouw omgeving die het leuk vinden om ons te helpen? Stuur een e-mail naar [email protected] voor 1 mei!

Zomer Yvonne

Over Yvonne

Yvonne kreeg de liefde voor bergen met de paplepel ingegoten. Als klein meisje stond ze al op de ski’s en de Alpen werden ook tijdens de zomervakanties bezocht. De landschappen hebben vanaf het begin een grote indruk op Yvonne gemaakt. Ze ontdekt de bergen het liefst te voet, met de lift of de trein.