Skip to navigation Skip to main content

Win een verblijf op een vakantieboerderij in Zuid-Tirol

7208 - Win een verblijf op een vakantieboerderij in Zuid-Tirol

Een vakantie op een boerderij van Roter Hahn in het Italiaanse Zuid-Tirol is gegarandeerd een unieke belevenis. De vakantieboerderijen liggen op de mooiste plekjes van de regio en zijn een ideaal uitgangspunt voor het maken van mooie wandel- en fietstochten in de omgeving. Daarnaast maak je kennis met het échte Italiaanse boerenleven en kun je genieten van specialiteiten van het huis, zoals verse kaas, vleeswaren, eieren en wijn. Samen met Roter Hahn hebben we een prijsvraag opgezet: jij kunt een verblijf winnen op één van de ruim 1600 boerderijen. Doe nu mee!

Update 18-7-2016: de winnaar is bekend

Uit de vele goede inzendingen is een winnaar getrokken: Jolein Gerritsen heeft de reischeque gewonnen. Alvast fijne vakantie Jolein!

Logeren bij de boer in Zuid-Tirol

Wij vinden logeren op de boerderij één van de leukste manieren om vakantie te vieren in de Alpen. De kleinschalige boerderijen, het contact met de lokale bevolking, de heerlijke producten en de ligging middenin de natuur maken het een onvergetelijke belevenis. We schreven al eerder over het logeren op een vakantieboerderij en zetten de 7 redenen om een keer te logeren bij de boer in Zuid-Tirol voor je op een rijtje. Enthousiast geworden? Je kunt nu een vakantie winnen!Logeren bij de boer in Zuid-Tirol

Win een vakantie naar keuze t.w.v. € 449,-

Door mee te doen aan deze prijsvraag kun je een verblijf winnen op één van de 1600 vakantieboerderijen van Roter Hahn. De prijs bestaat uit een reischeque t.w.v. € 449,-. Je kunt zelf kiezen voor welke boerderij en wanneer je deze wilt gebruiken. Je kunt je vakantie naar keuze tot en met 2017 boeken. Bij de meeste boerderijen kun je voor dit bedrag 5 tot 7 nachten verblijven. De prijs per nacht af hangt af van de luxe van het appartement of de kamer die je boekt. Uiteraard kun je ook een (klein) bedrag toeleggen en je vakantie verlengen. De keuze is aan jou!

Wat moet je doen?

Om kans te maken op deze mooie vakantie dien je antwoord te geven op één simpele vraag: Welke 'wedstrijd' vindt er elke ochtend plaats op de vakantieboerderij? Het antwoord op deze vraag vind je op de website van Roter Hahn >

Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met 17 juli 2016. Hierna verloten we de vakantie onder alle goede inzenders.

Veel succes!

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.