Skip to navigation Skip to main content

Superaanbieding Bergen Magazine

5730 - Superaanbieding Bergen Magazine

Speciaal voor bezoekers van indebergen.nl en lezers van onze nieuwsbrief biedt Bergen Magazine een superaanbieding. Je ontvangt een jaar lang het outdoortijdschrift Bergen Magazine voor € 14,95. Profiteer snel, want deze aanbieding geldt maar tot 3 juni aanstaande.

Voor bergliefhebbers

Bergen Magazine is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor de bergen. Het blad verschijnt 4 maal per jaar. Er is veel aandacht voor (bijzondere) bergen in Europa, maar soms ook in andere werelddelen. Je leest verhalen over wandeltochten van alle niveaus, van dagtochten tot meerdaagse huttentochten. Daarnaast is er aandacht voor materiaal, cultuur, natuur en bezienswaardigheden.

Profiteer nu van deze superaanbieding >>

Bergen Magazine

Jaarabonnement voor € 14,95 én een gratis klimles

Tot dinsdag 3 juni 16.00 uur kun je profiteren van een speciale aanbieding voor bezoekers en nieuwsbrieflezers van indebergen.nl. Je betaalt slechts € 14,95 voor een jaarabonnement en krijgt er ook een gratis klimles t.w.v. € 15,- bij kado. Een los nummer kost € 5,95 en de normale prijs voor een jaarabonnement is € 27,50. Het eerstvolgende nummer komt uit op vrijdag 13 juni. Als je je nu snel aanmeldt ligt deze editie van Bergen Magazine binnenkort op je deurmat.

Profiteer nu van deze superaanbieding >>

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.