Skip to navigation Skip to main content

Wat is jouw tip voor Tirol?

52388 - Wat is jouw tip voor Tirol? (1)

Het ziet er naar uit dat we zeer binnenkort weer naar onze geliefde Alpen kunnen afreizen en heel eerlijk: wij kunnen niet wachten! We zijn dan ook al druk bezig om onze eerste reis voor te bereiden: een roadtrip door Oostenrijk. Natuurlijk nemen we jou ook 'virtueel mee' tijdens deze trip door middel van liveblogs, livevideo's op Facebook en de Instagram stories. De regio Tirol mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze eerste reis, dus ook daar willen we 3 plekken bezoeken. Maar welke? Dat willen we graag van jou horen! Wat is jouw tip voor Tirol? Wie weet staan wij daar dan binnenkort en kun jij zien hoe het er momenteel is.

Welke Tiroolse bestemming moeten we absoluut bezoeken?

Zeg het maar: wat is jouw lievelingsplek, dorp of regio in Tirol? Vertel het ons (via [email protected], Facebook of Instagram) en wellicht zie je jouw favoriete bestemming zeer binnenkort al voorbij komen op onze website en social kanalen. Ons plan is dat we 3 verschillende bestemmingen gaan bezoeken en daar een dag op pad gaan: wandelen, fietsen, een leuke bezienswaardigheid bezoeken of iets anders. Je kunt (live) meekijken en je vragen stellen of tips geven, terwijl wij in Tirol zijn. Wij gaan kijken of jouw plek er nu, tijdens de coronacrisis, net zo mooi uitziet als altijd en wat eventuele maatregelen zijn. Hoe is het om daar nu vakantie te vieren? Wij laten het je binnenkort zien.

52388 - achensee (1)
Waar wil je dat wij staan binnenkort?
Waar wil je dat wij staan binnenkort?

Hoe kun je jouw tip met ons delen?

Er zijn verschillende manieren om jouw tip aan ons door te geven. Allereerst kun je ons een mailtje sturen via [email protected], maar je kunt ook via een berichtje op Facebook (onder deze post of een persoonlijk bericht) of Instagram laten weten wat jouw favoriete bestemming is. Op deze manier kan jij mede bepalen waar wij naartoe gaan. We vinden het erg leuk en zijn heel benieuwd met welke tips jullie komen. Dus kom maar door! Waar moeten we heen deze zomer?

Als alles meezit vertrekken we 15 juni richting de Alpen, dus houdt onze website en social media in de gaten!

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.