Skip to navigation Skip to main content

Area47 wordt dit weekend geopend!

4515 - Area47 wordt dit weekend geopend!

Eind maart kon je op Indebergen.nl al lezen dat er in het Oostenrijkse Ötztal een spectaculair nieuw outdoorpark is gebouwd: Area 47. Het is één van de grootste outdoor-parken van Europa met een oppervlakte van 66.000 m2. Het park biedt sensationele sport- en entertainmentmogelijkheden die je nergens anders vindt in het Alpengebied! Dit weekend wordt het park officieel geopend en is het 3 dagen feest in Area47!

Big Opening op 21, 22 en 23 mei

Hoewel het park al een paar weken open is voor publiek wordt het a.s. vrijdag officieel geopend. Het Pinksterweekend staat geheel in het teken van deze feestelijke gebeurtenis. In het Area Dome van Area47, de op één na grootste concert- en evenementenhal van West-Oostenrijk, vinden dit weekend vele concerten plaats. De Ierse band The Commitements bijten het spits af dit weekend. 3 dagen lang wordt deze nieuwe evenementenhal ingewijd met veel liveoptredens. Op zondag zal Brainwash de reeks liveconcerten afsluiten. De toegang tot de concerten is gratis!

Outdoorsports & fun

Tijdens het hele weekend vinden er ook diverse sportdemonstraties plaats in het park. Area 47 is een park dat is ingericht in verschillende sectoren met aansprekende thema’s. Het park focust zich op trendy adventuresporten. Er is een water area, adventure area, event area, food area en incentive area. Watersport liefhebbers kunnen zich vermaken in het 20.000 m² grote waterparadijs met zes reuze glijbanen, waaronder de steilste van Europa. Er is een 27(!) meter hoge springtoren voor echte durfals. De water area is compleet met een echt zandstrand, beachvolleybalveld en je kan er zelfs golfsurfen!

Area 47

Je mag blijven slapen

Voor wie nog meer actie wil, zijn er mogelijkheden om te raften, kanoën en een canyoningtoer te maken. Verder staat de outdoor area in het teken van klimmen. Er zijn veel mogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden. Tevens kan je 'vliegen' boven het waterpark aan een 'mega swing' of een expeditie maken door grotten. Er is zoveel te doen in het park dat je aan één dag waarschijnlijk niet genoeg hebt. Gelukkig is er ook de mogelijkheid om te overnachten op het park. Dit doe je in stijl in een Tipi of blokhuis.

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.