Skip to navigation Skip to main content

De 10 mooiste foto's van Sölden in de herfst

17061 - De 10 mooiste foto's van Sölden in de herfst

Het is weer volop herfst! De temperaturen dalen, er valt meer neerslag en de kleuren in de natuur veranderen. Op sommige plekken in de Alpen is de eerste sneeuw al gevallen. Deze week zijn wij in Sölden te vinden, waar sommige skiliften al op volle toeren draaien. Tegelijkertijd zie je in het dal alle kleuren oranje, rood, bruin en groen, prachtig! Bekijk onze mooiste foto's hieronder. Mocht je twijfelen aan een reis naar de Alpen in de herfst, scroll dan snel naar beneden.

Over Sölden:

Sölden ligt op een hoogte van 1377 meter in het Ötztal in Tirol. Qua oppervlakte is Sölden het grootste dorp van het Ötztal en behoort het tot één van de grootste gemeentes van Oostenrijk. Het dorp wordt omringd door de 3000 meter hoge bergen van de Ötztaler Alpen en biedt op sportief gebied het hele jaar door ontzettend veel mogelijkheden. Wandelen, e-biken en bezienswaardigheden in overvloed. In de winter staat Sölden bekend om de sneeuwzekerheid, dankzij de twee gletsjers.

Meer over Sölden in de winter >

Zomer Yvonne

Over Yvonne

Yvonne kreeg de liefde voor bergen met de paplepel ingegoten. Als klein meisje stond ze al op de ski’s en de Alpen werden ook tijdens de zomervakanties bezocht. De landschappen hebben vanaf het begin een grote indruk op Yvonne gemaakt. Ze ontdekt de bergen het liefst te voet, met de lift of de trein.