Win een vakantie naar Zwitserland

Win een vakantie naar Zwitserland

31 juli 2018

door Joris in Algemeen

We kennen het allemaal wel, dat ene moment tijdens die ene vakantie, die je voor de rest van je leven zult blijven herinneren. Een bijzonder uitzicht, een pittige wandeltocht die je hebt uitgelopen of een heerlijk gerecht in een authentieke berghut. Heb jij zo’n herinnering aan een zomervakantie in Zwitserland en heb je hier een foto van? Dan is Zwitserland Toerisme opzoek naar jou!

Doe mee aan de prijsvraag!

Duik je oude fotoboeken in of haal je harde schijf/cd’s uit de kast en zoek nu die ene bijzondere foto! Met jouw herinnering kun je namelijk kans maken op een reis voor twee personen naar de bestemming van de herinnering, om de foto opnieuw te kunnen maken. Zwitserland Toerisme verloot maar liefst 4 reizen!

win een vakantie in zwitserland

Zo doe je mee:

Je kunt tot en met 5 augustus meedoen aan de prijsvraag. Upload hier jouw foto, verhaal en contactgegevens. Na 5 augustus kiest de jury van Zwitserland Toerisme de mooiste foto’s (en verhalen) uit voor de tweede ronde. Word je tussen 6 en 10 augustus gebeld, dan zit je in de selectie! De geselecteerde verhalen worden op de Facebookpagina van Zwitserland Toerisme gepost, waar 10 t/m 17 augustus op de herinneringen gestemd kan worden.

Reactie(s) Reageren?

Reageren op dit artikel


Zomervakantie tips