Skip to navigation Skip to main content

Win een 3-daagse reis naar Oostenrijk!

10024 - Win een 3-daagse reis naar Oostenrijk! (2)

Heb jij zin in een 3-daagse reis naar een prachtige plaats in Oostenrijk? Doe dan nu mee aan onze prijsvraag! Klik op deze link en beantwoord vervolgens de vier vragen om kans te maken op een 3-daagse reis voor 2 personen naar Ferienregion Hohe Salve. De prijs is een verblijf in een 'Frühstückspension' op basis van LO, inclusief de 'Kitzbüheler Alpen Sommercard' (liftpas). Vervoer is voor eigen rekening. De winnaar wordt voor 16.06.2010 bekendgemaakt op deze website.

Hohe Salve is een prachtig vakantie gebied dat in het hart van Tirol ligt. Je kunt er in de zomer én in de winter heerlijke vakanties beleven. Deze regio staat bekend om haar ongerepte natuur, de vele schone meren en rivieren, ontelbare wandelwegen en het grote aanbod aan sport- en zwemmogelijkheden. De verschillende liften in Hohe Salve zijn ook in de zomer toegankelijk. Speciaal voor de kinderen zijn er verschillende attracties in Hohe Salve.

Zomer Auteur Female

Over Simone

De bergen zijn de grote hobby van Simone. Ze gaat er ieder jaar naartoe en houdt van letterlijk álles dat met de bergen te maken heeft.