Skip to navigation Skip to main content
Zwitserland

Hotel Blümlisalp

Kandersteg | Berner Oberland | Zwitserland
Afbeelding - hotel-blumlisalp-4
Afbeelding - hotel-blumlisalp-6
Afbeelding - hotel-blumlisalp-2
Afbeelding - hotel-blumlisalp-8
Het door een familie geleide 3-sterren Hotel Blümlisalp bevindt zich in het centrum van Kandersteg, direct bij een skibushalte. De gondelbaan "Oeschinensee Kandersteg" bereik je al na rond 700 m. Langlaufers vinden na 50 m een langlaufloipe, rodelen kun je op een rond 3,5 km lange rodelbaan op 400 m afstand.

Het hotel bestaat uit een hoofd- en bijgebouw in chaletstijl, die rond 20 m uit elkaar liggen en door een tunnel met elkaar verbonden zijn. Tot de faciliteiten van de gezellige accommodatie behoren een receptie met bagageopslag, lift en Wi-Fi, verblijfsruimte met piano, eetzaal, de gezellige à-la-carte restaurants "Stübli" en "Arven-Veranda" evenals een kinderspeelkamer en skiruimte. Bovendien is er een terras waar je eten en drinken kunt bestellen (afhankelijk van het weer). Gratis parkeerplaatsen zijn volgens beschikbaarheid aanwezig.

In het saunagedeelte staan een gecombineerde biosauna en Finse sauna en een rustruimte gratis ter beschikking. De zonnebank kan tegen betaling worden gebruikt.

Voor vermaak is er een tafeltennis en rodelverhuur beschikbaar.
Afbeelding - hotel-blumlisalp-4

Hotel Blümlisalp

  • Kandersteg
  • Berner Oberland

€793,00

Accommodaties bij reispartners in Hotel Blümlisalp