Skip to navigation Skip to main content
Italië

Hotel Corona

Cavalese | Trentino | Italië
Afbeelding - hotel-corona-1
Afbeelding - hotel-corona-4
Afbeelding - hotel-corona-7
Afbeelding - hotel-corona-3
Afbeelding - hotel-corona-9
Het gezellige 3-sterren Hotel Corona is rustig gelegen met een prachtig uitzicht. Het centrum van Carano bereikt u na rond 100 m, de pistes van Cermis na rond 2 km en het bekende plaatsje Cavalese na rond 1,5 km. Met een gratis skibus bereik je de pistes in Cermis, de bus stopt op ongeveer 50 m van het hotel.

Het hotel beschikt over een receptie, lift, verblijfsruimte met tv, Wi-Fi, restaurant, bar kinderspeelkamer en panoramaterras. Het eigen wellnessgedeelte (tegen betaling) biedt u een Finse sauna, stoombad en belevenisdouche. De fitnessruimte kunt u gratis gebruiken. Voor uw wintersportuitrusting is er een ski- en schoenenruimte aanwezig. Gratis parkeerplaatsen evenals een betaalde parkeergarage zijn tevens aanwezig.

Kamers
De gezellige kamers beschikken over een douche/wc, sat-tv, telefoon, Wi-Fi, kluis, föhn en deels balkon.

Verzorging
Bij de reisprijs inbegrepen is het halfpension met uitgebreid ontbijtbuffet en een 3-gangenkeuzemenu met salade- of groentebuffet in de avond. Op aanvraag kan een glutenvrij menu worden bereid. Ook een Kerstdiner is bij de prijs inbegrepen. Voor het verplichte Oudejaarsdiner (excl. dranken) moet ter plaatse worden bijbetaald.
Afbeelding - hotel-corona-1

Hotel Corona

  • Cavalese
  • Trentino

€659,00

Accommodaties bij reispartners in Hotel Corona