Familievakantie in Willingen (Duitsland)

Familievakantie in Willingen

Willingen is ook zeker een geschikte bestemming voor een familievakantie. Behalve dat het op slechts 3,5 uur rijden van Utrecht ligt, is er ook genoeg te doen voor het hele gezien. Je kunt een mooie wandel- of fietstocht maken, maar ook bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Freizeitwelt Willingen of het tropische zwemparadijs. Beiden bieden genoeg plezier om een vakantie met het gezin nog leuker te maken!

Familievakantie in Willingen
(Foto: © Tourist-Information Willingen)

Freizeitwelt Willingen

Jong en oud, groot en klein, iedereen kan zich vermaken in Freizeitwelt Willingen. Deze 'wereld' biedt het hele jaar door plezier voor iedereen. Er zijn hier 16 in- en outdooractiviteiten te vinden. Wat je hier zoal kunt doen? Onder andere karten, fietsen, minigolf, een mijn bezoeken, de Hochheideturm beklimmen, klimmen, een ritje op de zomerrodelbaan, de Mühlenkopfschans bezoeken en nog veel meer. Er is dus nog meer dan genoeg te doen naast wandelen en fietsen.

Waterpret met de familie in Willingen

Is het een dagje wat minder weer of is de familie toe aan wat waterpret? Bezoek dan het Lagune-Zwemparadijs. Hier vinden kinderen en volwassen, alles wat ze maar willen tijdens een dagje zwembad in Willingen. Er zijn twee binnen- en twee buitenbaden, verschillende waterattracties, een kinderzwemparadijs en een glijbanenpark met een reuzenglijbaan, brede-golven-glijbaan en blackhole met lichteffecten. Ouders kunnen voor wat ontspanning terecht in het sauna aanbod van het zwembad.

  • Tropisch zwemparadijs om te ontsnappen tijdens slecht weer
  • Mini-Eldorado is een speelparadijs in het bezoekerscentrum
  • Genoeg in- en outdoor activiteiten voor het hele gezin

Familie

Kinderopvang Nee Minimale leeftijd (in maanden) -
Aantal uren geopend - Prijs per dag inclusief lunch (in euro) -
Prijs per dag zonder lunch (in euro) - Openlucht zwembad Nee
Zwemmeer? Ja Gemiddelde temperatuur van het zwemmeer? -
Zomerrodelbaan? Ja Paardrijmogelijkheden? Ja
Midgetgolfbaan? Ja Skatepark? Ja
Avonturenpark? Nee

Zomervakantie tips

Weer Willingen

Vandaag Morgen Overmorgen
-2°-1° -1°

Locatie

-->