Skip to navigation Skip to main content

Camping The Garda Village

Sirmione - Gardameer
The Garda Village 1
© Vacanceselect
The Garda Village 2
© Vacanceselect
The Garda Village 3
© Vacanceselect
The Garda Village 4
© Vacanceselect

Camping The Garda Village is ruim opgezet en ligt direct aan het Gardameer. De schilderachtige straatjes van Sirmione bevinden zich op zo’n 5 kilometer afstand. Ben je liefhebber van een echte doe-vakantie? Beleef je, het liefst met de hele familie, dagelijks een nieuw avontuur? Dan is camping The Garda Village een ideale vakantieplek voor jou.

Deze camping focust zich de hele dag lang op het verzorgen van activiteiten en plezier. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kan je op de camping genieten van het heerlijke eten, leuke animatie en sportactiviteiten. Ook in de omgeving van Camping The Garda Village valt het nodige te beleven.

Accomodaties op camping The Garda Village

Camping The Garda Village voelt aan als een vakantiepark en heeft in totaal drie verschillende soorten accommodaties om in te verblijven. Als eerste zijn er de mobile homes, die in verschillende maten, grootten en soorten aanwezig. De bungalows, die zich bevinden tegenover het zwembad en speeltuin, zijn er in twee varianten: Bungalow I Tigli en Bungalow I Pini. De huisjes zijn gelegen in een deel van het park waar geen auto’s zijn toegestaan. Als je meer van het buitenleven houd, zijn de glamping tenten misschien beter passend. Ze komen in verschillende groottes en soorten en zijn in vergelijking tot de mobile homes en bungalows een stuk betaalbaarder. Kamperen met een eigen tent is op camping The Garda Village niet mogelijk.

Faciliteiten op camping The Garda Village

Camping The Garda Village is net zoals de meeste campings voorzien van de standaard faciliteiten als wifi, supermarkt, een wasserette en sanitair. Daarnaast heeft de camping ook nog een breed arrangement aan diverse soorten sportgelegenheden. Zo is er een fietsverhuur aanwezig op de camping, zijn er sportvelden voor meerdere sporten, meerdere mooie zwembaden, een tennisbaan, fitnessruimte en ga zo maar door. Als je het liever wat rustig aan doet en vermaakt wil worden, kun je ook genieten van alle animatie die de hele dag lang op de camping georganiseerd wordt.

The Garda Village reserveren & boeken

Camping The Garda Village

  • Sirmione - Gardameer
  •   Groot vakantiepark met veel faciliteiten
  •   Directe ligging aan het Gardameer
  •   Dichtbij het schilderachtige Sirmione

€80,00

Locatie Camping The Garda Village