Skip to navigation Skip to main content

Camping Bella Italia

Peschiera - Gardameer
Camping Bella Italia
© Vacanceselect
Camping Bella Italia 2
© Vacanceselect
Camping Bella Italia 3
© Vacanceselect
Camping Bella Italia 4
© Vacanceselect
Camping Bella Italia 5
© Vacanceselect

Camping Bella Italia ligt aan de zuidelijke kant van het grootste meer van Italië, het Gardameer! Ieder jaar trekken duizenden Nederlanders or op uit om in deze omgeving op vakantie te gaan. Camping Bella Italia in Peschiera is met 1700 plekken namelijk de grootste van het Gardameer. Je vind op de populaire 5-sterrencamping mooie zwembaden, leuke animatie en tijdens de vakantieperiode veel Nederlandse gezinnen met kinderen. Je vervelen hoeft bij camping Bella Italia Peschiera aan het Gardameer dus nooit!

De faciliteiten van camping Bella Italia

Mede dankzij de grootte van deze camping aan het Gardameer is er op Bella Italia super veel te doen en beleven. Op de camping vind je een indrukwekkend waterparadijs voorzien van vijf grote zwembaden, glijbanen voor kinderen en volwassenen, een apart kindergedeelte en een olympisch zwembad om baantjes te trekken. Ben je meer een strandpersoon, dan kan je terecht bij het zogenaamde Bel Beach, een zandstrand met parasols en ligbedden. Ook ben je op de camping de hele dag voorzien van animatie voor alle leeftijden. Er is een mini- (4-11 jaar) en juniorclub (12-16 jaar) op de camping aanwezig die de kinderen onder begeleiding van het animatieteam de hele dag vermaken. Voor de oudere kinderen zijn er ook nog diverse soorten sportvelden en activiteiten aanwezig.

Staan- en verblijfplaatsen camping Bella Italia

Op camping Bella Italia vind je veel verschillende soorten accommodaties. Hierdoor is er voor iedereen wel een optie om zijn of haar vakantie naar wens te maken. Zo kan je kiezen tussen appartementen, bungalows en stacaravans. Deze zijn allemaal uitgerust met airconditioning en verwarming om het binnenklimaat aangenaam te houden. Ben je meer een kampeerder en ga je er liever op uit met de caravan, vouwwagen of tent. Dan biedt deze camping ook staanplaatsen. De plekken zijn c.a. 90 vierkante meter, schaduwrijk en bevinden zicht net zoals de rest van het park in een groene omgeving. Verspreid over de camping vind je zes goed onderhouden sanitair gebouwen. Bij aankomst mag elke gast zijn eigen staanplaats uitkiezen, waardoor je de kans krijgt een plek uit te zoeken die past bij je eigen wensen.

Camping Bella Italia reserveren

Camping Bella Italia

  • Peschiera - Gardameer
Camping Bella Italia (staanplaatsen)
  •   5 sterrencamping
  •   Vijf zwembaden & vier restaurants
  •   Strand Gardameer op loopafstand

€52,00

Locatie Camping Bella Italia