Skip to navigation Skip to main content

Abenteuerpark Achensee

Abenteuerparkachensee
© Achensee Tourismus
Abenteuerparkachensee2
© Achensee Tourismus
  • Avontuur voor jong en oud
  • Veel verschillende activiteiten
  • Klimpark door de bossen

Abenteuerpark Achensee is een avonturenpark waar voor zowel jong als oud genoeg beleven valt. Het avonturenpark ligt aan de oostoever van de Achensee, even ten zuiden van Achenkrich. Het is een avontuurlijk familie-uitje dat een hoop activiteiten te bieden heeft. Denk aan een klimpark met verschillende parcoursen, een tokkelbaan, outdoor escape game, boogschieten en nog veel meer. Als je gek bent op uitdagingen is een bezoekje aan Abenteuerpark Achensee dus zeker de moeite waard!

Genoeg te beleven!

Een van de activiteiten die je bij Abenteuerpark Achensee kunt beleven is klimmen over een parcours. Het hele parcours loopt door het bos en ligt op een hoogte van 3 tot 15 meter. Geen zorgen, je zit vast! Naast klimmen door het klimpark zijn er nog talloze andere activiteiten te beleven. Zo kun je er bijvoorbeeld base jumpen. Hiervoor moet je 6 jaar of ouder te zijn en een minimaal gewicht van 20 kg tot een maximaal gewicht van 120 kg te hebben. Bij de base jump laat je je van een hoogte naar beneden vallen. Gelukkig zit je ook hier goed vast!

Outdoor escape room

Als je echt van avontuur houdt dan is de outdoor escape room in Abenteuerpark Achensee misschien wel iets voor jou. De naam zegt het al, een escape room die buiten plaatsvindt in het gebied van het Avonturenpark. Tijdens de outdoor escape room heb je 60 minuten de tijd om het “Almgeist Kasermandl-mysterie” op te lossen. Genoeg uitdagingen om aan te gaan dus!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag 10.00 - 18.00

Schrijf een beoordeling

Persoonlijke gegevens
*
Algemeen cijfer
Vertel iets over je verblijf
*