Skip to navigation Skip to main content

Kat helpt verdwaalde wandelaars in Zwitserland

7465 - Kat helpt verdwaalde wandelaars in Zwitserland

Stel je voor, je bent op vakantie in de prachtige Zwitserse Jungfrau Regio en je begint vanuit Lauterbrunnen aan een heerlijke wandeling richting Gimmelwald. Na en tijdje blijkt de enige weg die je kunt nemen afgesloten. Je kijkt voor de zekerheid nog even op de kaart, maar helaas. En nu? Reddit-gebruiker sc4s2cg overkwam het...

En toen was daar: Gimmelwald’s Guide Kitty

Maar gelukkig, lang moest de man niet wachten op hulp, want al snel kwam er een zwart-witte kat aangelopen. De kat leidde uiteindelijk de man weer terug naar Lauterbrunnen. Hier was de man zo van onder de indruk, dat hij het verhaal op Reddit deelde. En wat bleek nou? Hij is niet de enige die gered werd door de kat. Ook andere Reddit gebruikers deelden hun verhaal, foto's en filmpjes. Wat een held deze kat!

Gimmelwald’s Guide Kitty, Bron: Reddit

Gelukkig is er ook een filmpje van de kattenheld!

Zomer Yvonne

Over Yvonne

Yvonne kreeg de liefde voor bergen met de paplepel ingegoten. Als klein meisje stond ze al op de ski’s en de Alpen werden ook tijdens de zomervakanties bezocht. De landschappen hebben vanaf het begin een grote indruk op Yvonne gemaakt. Ze ontdekt de bergen het liefst te voet, met de lift of de trein.