Skip to navigation Skip to main content

Apfelstrudel Index 2016

7013 - Apfelstrudel Index 2016

Het wintersport platform Snowplaza.nl vergelijkt elk jaar de prijzen van de Germknödel, de Apfelstrudel en de Schnitzel op de piste in Oostenrijk. Het eten is namelijk een goede indicator voor de kosten van een (winter)vakantie. De prijzen komen van de hoogste bergrestaurants uit de 20 populairste skigebieden onder Nederlanders. Zie onderstaand de Apfelstrudel- en de Germknödel-Index 2016.

De Apfelstrudel-Index

De Germknödel-Index

Indicator voor het prijsniveau van een vakantie

Zowel bij de Apfelstrudel als bij de Germknödel verschillen de prijzen heel erg. De duurste Apfelstrudel betaal je in de Schneekarhütte in Mayrhofen (€8,50) en de goedkoopste in de Gipflstadl Wagrain in Flachau (€4,20). Vergeleken met vorig jaar is de gemiddelde prijs van de Apfelstrudel met 5% gestegen. Naast de Germknödel en de Apfelstrudel houdt Snowplaza.nl ook de prijzen van de Schnitzels bij. De gemiddelde prijs van de Schnitzel is vergeleken met vorig jaar met 10% gestegen van gemiddeld €13,18 naar €14,48.

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.