Skip to navigation Skip to main content

Kinderopvang bij de KiKo in Söll

6505 - Kinderopvang bij de KiKo in Söll

Veel regio’s beweren kindvriendelijk te zijn, maar weinig zijn het echt. Waar je wel met een gerust hart naar af kunt reizen is de Wilder Kaiser. Hier krijgen kinderen de aandacht die ze verdienen en is alles aanwezig om ze een onvergetelijke tijd te bieden. Zo schreef Indebergen eerder al over de zes unieke bergbeleveniswerelden die hier in de omgeving liggen. Een ander goed voorbeeld van het familievriendelijke karakter is de KiKo in Söll.

Historische graanschuur

De ‘Kinderkornkammer’ is een tot kinderland omgebouwde graanschuur dat onderdeel uitmaakt van de ‘Knolln boerderij’. Zo hebben de kinderen niet alleen binnen genoeg te beleven, maar kunnen zij bij goed weer ook het leven op de boerderij ontdekken. De KiKo ligt direct naast de gondel in Söll, wat het makkelijk maakt om de kinderen op te halen en weg te brengen. Onder de liefdevolle begeleiding van de pedagogische medewerkers voelen de kinderen zich veilig en op hun gemak. Zo hoef jij je geen zorgen te maken wanneer je een wandeling of mountainbiketocht maakt door de Wilder Kaiser.

De KiKo is voor klein en groot

Bij de kinderopvang in Söll zijn kinderen van alle leeftijden welkom. Wil je op je baby (0 tot 2 jaar) laten passen, dan geldt er een speciaal tarief en dien je van te voren contact op te nemen. Verder wordt er onderscheid gemaakt tussen de volgende leeftijdscategorieën: bambini’s (3 tot 5 jaar), kids (6 tot 9 jaar) en teens (10 tot 14 jaar). Iedere groep heeft een eigen dagprogramma en activiteiten. De prijzen van de KiKo in Söll zijn € 20,- voor een halve dag, € 25,- voor een hele dag en € 65,- voor 6 dagen (prijzen met gastenkaart). Voor opvang tussen de middag betaal je € 10,- per dag extra.

De KiKo is voor klein en groot

Avonturen rond en in de boerderij

In de tuin van de boerderij groeien de nodige kruiden, groenten en bessen. Voor een goede oogst is het van belang dat de kinderen de planten goed verzorgen. De schapen, konijnen, kippen en haan verdienen ook de nodige aandacht. Hebben ze nog genoeg voer en vers water? Op een boerderij zijn ook tractoren en ander gereedschap nodig. De mini tractoren vinden de kids in de garage en de rommelkamer. In de speeltuin kunnen ze naar hartenlust glijden, spelen, klimmen en zandkastelen bouwen. Bij slecht weer zijn er binnen in de graanschuur ook tal van ruimtes om te spelen, knutselen, lezen of even rustig te slapen.

Avonturen rond en in de boerderij
Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.