Skip to navigation Skip to main content

Doe mee en win: wat doe jij in de bergen? - Update

6490 - Doe mee en win: wat doe jij in de bergen? - Update

Wat doe jij het allerliefst als je in de bergen bent? Wandelen, fietsen, klimmen of iets anders? Wij zijn benieuwd! Laat het ons weten en maak kans op een Online Outdoor Waardebon van € 100,- *. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons te vertellen welke activiteit jouw voorkeur heeft. Doe nu mee!

Wat doe jij het liefst in de bergen? Laat het ons weten en win! >>

Gemaakt voor en door bergliefhebbers

Indebergen.nl wordt gemaakt door echte bergliefhebbers. Onze overeenkomst is dat we allemaal graag in de bergen zijn. Maar als je ons vraagt wat we echt het allerleukste vinden in de bergen, dan zijn de antwoorden heel verschillend. Zo stapt Thijs het liefst op z'n racefiets om een uitdagende Franse col te bedwingen. Yvonne maakt graag een mooie wandeltocht en ik ben het liefst op het water met uitzicht op stoere bergen. Wij zijn benieuwd wat jij nou het liefste doet als jij op vakantie bent in de bergen.

Wat doe jij het liefste in de bergen?

Win een Online Outdoor Waardebon t.w.v. € 100,-

Vertel ons welke activiteit jouw voorkeur heeft en maak kans op een waardebon t.w.v. € 100,-*. Iedere maand verloten wij een Online Outdoor Waardebon onder de deelnemers aan onze poll. De cheque kun je online besteden aan bijvoorbeeld een paar nieuwe bergschoenen, een klimgordel of een fijne softshell. Uiteraard houden we je via onze website en social media op de hoogte van de poll en de prijswinnaars.

Winnaar 15 juni: Marthie Berns gaf aan graag te wandelen in de bergen en foto's te maken van al het natuurschoon.
Winnaar 15 juli: Bart van der Saag verblijft graag met zijn kinderen in de bergen om allerlei activiteiten te ondernemen.

15 juli wordt er weer een Online Outdoor Waardebon t.w.v. € 100,- verloot.

Wat doe jij het liefst in de bergen? Laat het ons weten en win! >>

Win een waardecheque t.w.v. € 150,-

* De winnaar kan kiezen uit een waardebon voor de volgende winkels: Bever, Zwerfkei of OutdoorXL.

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.