Skip to navigation Skip to main content

Aanbieding Bergen Magazine

5956 - Aanbieding Bergen Magazine

Ben jij al lid van Bergen Magazine? Dit is hét tijdschrift voor de echte bergliefhebber. Als je nu een abonnement neemt ontvang je het blad een heel jaar lang voor € 22,50 én 2 welkomscadeaus. Tevens maak je als abonnee kans op een prachtige fiets. Profiteer nu!

Passie voor bergen

Heb jij - net als wij - een passie voor de bergen, dan past dit magazine zeker bij jou. Het blad verschijnt 5 maal per jaar. Er is veel aandacht voor (bijzondere) bergen in Europa, maar soms ook in andere werelddelen. Je leest verhalen over wandeltochten van alle niveaus, van dagtochten tot meerdaagse huttentochten. Daarnaast is er aandacht voor materiaal, cultuur, natuur en bezienswaardigheden.

Bergen magazine

Abonnement met voordeel

Als je nu een abonnement afsluit ontvang je het blad een jaar lang voor € 22,50 (i.p.v. € 27,50). Naast het magazine ontvang je ook 2 welkomscadeaus: een klimles t.w.v. € 15,- en een cadeau naar keuze ( DVD, de Firesteel 2.0 of 3 eerdere nummers van Bergen Magazine). Word je voor 18 november 2014 lid dan ben je nog op tijd om de speciale wintereditie in de bus te krijgen.

Lees meer en/of neem nu een abonnement >>

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.