Skip to navigation Skip to main content

Win een korte vakantie in het Berner Oberland

5791 - Win een korte vakantie in het Berner Oberland

Heb jij zin in een korte vakantie in het Berner Oberland? Doe dan nu mee met de prijsvraag van Zwitserland Toerisme en maak kans op 2 nachten in diverse hotels in de regio. Je hoeft er slechts één simpele vraag voor te beantwoorden: 'Hoe heet het hoogstgelegen treinstation van Europa'.

Afwisselend Berner Oberland

Met meer dan 800 bergmeren en prachtige bergtoppen is het Berner Oberland een heerlijke vakantieregio. De hoofdstad Bern is ook zeker een bezoekje waard. Ontdek deze charmante plaats met haar beroemde beren en de mooie oude binnenstad, die tevens op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Daarnaast zijn er diverse prachtige dalen, zoals het heuvelachtige Emmental met haar bekende lekkernijen zoals kaas. Voor waterliefhebbers zijn de Thuner- en Brienzersee aanraders. Zoek je het liever hogerop? Vanaf de beroemde Schilthorn bij Mürren heb je een geweldig uitzicht over de Jungfrau, Eiger en Mönch.

Mooie uitzichten in het Berner Oberland

Doe mee aan de prijsvraag

Heb je na het bovenstaande gelezen te hebben, zin gekregen in een bezoekje aan het Berner Oberland? Doe dan nu mee aan de prijsvraag van Zwitserland Toerisme en win een verblijf in Wengen, Kandertal of Saanenmöser. De vraag: 'Hoe heet het hoogstgelegen treinstation van Europa' is niet zo heel moeilijk. Weet je het niet? Bekijk dan de onderstaande video.

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.