Skip to navigation Skip to main content

Win een slaapzak op indebergen.nl!

5782 - Win een slaapzak op indebergen.nl!

Iedere kampeerder kent het belang van een goede slaapzak. Zeker wanneer je je nachten doorbrengt in de bergen is bescherming tegen de kou onmisbaar. De temperatuur kan flink dalen waardoor een goed isolerende slaapzak wel zo prettig is. In samenwerking met de slaapzak-expert.nl geeft Indebergen.nl drie slaapzakken weg. Stuur snel een mailtje naar [email protected] onder vermelding van: 'slaapzak winnen'.

Drie verschillende slaapzakken

De drie slaapzakken waar je kans op maakt verschillen in grote mate van elkaar. De Highlander Serenity 350 is een slaapzak voor de beginnende outdoor-liefhebber. Hij is compact, niet al te zwaar en heeft een comforttemperatuur van -2 graden wat de slaapzak geschikt maakt voor zachte winters. Zijn grotere broer, de Serenity 450, is een 4-seizoenen-slaapzak en net wat aangenamer bij temperaturen onder het vriespunt. Tot 10 graden onder nul is een warme nachtrust verzekerd. Wil je je nog beter wapenen tegen de kou ga dan voor de Lowland Pulsar 3. Deze mummy slaapzak heeft een capuchon, tochtslurf en aantrekkoord. Waterafstotend, winddicht en een comforttemperatuur van -10 zijn andere kenmerken van deze slaapzak.

Stuur een mail en maak kans

Om kans te maken op een van de drie slaapzakken stuur je een mailtje naar [email protected] o.v.v. slaapzak winnen. Wanneer je voorkeur uitgaat naar een van de modellen kun je dit eventueel aangeven. Bij deelname aan deze mail-en-win-actie meld je je automatisch aan voor de Indebergen nieuwsbrief. Reageren is mogelijk tot en met 17 augustus 2014. Een dag later zal er contact op worden genomen met de prijswinnaars.

Veel succes!

Highlander Serenity 350 / Highlander Serenity 450 / Lowland Pulsar 3
Highlander Serenity 350 / Highlander Serenity 450 / Lowland Pulsar 3
Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.