Skip to navigation Skip to main content

Win een vakantie in Schladming!

5745 - Win een vakantie in Schladming!

De vakantieregio Schladming-Dachstein is afwisselend en biedt de bergliefhebber veel mogelijkheden. Zo is er een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk en kun je overal genieten van heerlijke uitzichten. Lijkt het jou wat om hier een keertje naar toe te gaan? Je kunt nu een vakantie winnen naar Schladming!

Ben jij dol op bergen en fietsen? Dan is de vakantieregio Schladming-Dachstein een ideale bestemming. Er ligt hier honderden kilometers aan mountainbikepaden voor je klaar! En je hoeft echt geen profi te zijn om hier op je fiets te stappen. Voor elk niveau zijn er routes beschikbaar. Van rustige tochten door het dal tot uitdagende routes naar de toppen met flink wat hoogteverschil.

Wat kun je winnen?

Onder de goede inzenders van de prijsvraag mogen wij een verblijf voor 3 nachten en 2 personen verloten in één van de speciale mountainbike hotels in de regio Schladming. Het verblijf is op basis van logies en ontbijt.

Ga hier naar de prijsvraag van Schladming >>

Win een vakantie in Schladming

Wat moet je ervoor doen?

Om kans te maken op deze mooie prijs hoef je slechts antwoord te geven op één simpele vraag: 'Hoeveel km bewegwijzerde mountainbikepaden heeft de vakantieregio Schladming?'. Het antwoord op deze vraag kun je vinden op de website van Schladming. Je kunt meedoen tot en met 1 agustus 2014.

Wil je meedoen? Ga hier naar de prijsvraag van Schladming >>

Winnen op indebergen.nl

Regelmatig kun je bij ons mooie prijzen winnen. Heb jij ook al meegedaan aan de prijsvraag van Bergans? Dit kan nog tot en met 1 juli 2014. Met deze prijsvraag kun je mooie outdoorartikelen van het Noorse merk Bergans winnen. Rugzakken, merino-wollen shirts of een beanie. Ga naar de prijsvraag van Bergans >>

Succes!

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.