Skip to navigation Skip to main content

Gratis iPad magazine vol inspiratie

5728 - Gratis iPad magazine vol inspiratie

Snowplaza Magazine is een gratis glossy magazine voor de iPad. Het van oorsprong wintersportmagazine geeft ook een speciale zomereditie uit, vol zomerse reisverhalen, tips en gerechten uit de Alpen. Het magazine is vanaf nu gratis te downloaden via de App in de iTunes store.

Snowplaza Magazine

In de speciale zomereditie van Snowplaza Magazine wordt veel aandacht besteed aan Zwitserland. Er worden tips gegeven voor de mooiste wandel- en fietsroutes en je leest recepten van heerlijke zomerse gerechten uit het land van de Matterhorn. En heb jij er wel eens aan gedacht om te kanoën in Zwitserland? Het kan op de langste rivier van het land: de Aare.

Download hier de Snowplaza Magazine app voor je iPad>>

Wandelen in Zwitserland

Smullen in Tirol

Verder kun je een verhaal lezen over wielrennen in de regio van de Alpe d’Huez, waar redacteur Thijs iedere zomer meerdere pittige beklimmingen maakt. Ik mocht smullen in Tirol tijdens het kick-off evenement van de ‘Culinaire Jacobsweg’ in het Paznauntal. Ook worden er tips gegeven voor het kopen van nieuwe wandelschoenen.

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.