Skip to navigation Skip to main content

Win een reis naar Zwitserland

5691 - Win een reis naar Zwitserland

In Zwitserland vind je de prachtigste uitzichten. Vanaf hoge of bijzondere bergtoppen. Op de website van Zwitserland toerisme kun je nu meedoen aan een prijsvraag. Hiermee kun je een compleet verzorgde reis naar Zwitserland winnen. Wat je hiervoor moet doen? Eén gemakkelijke vraag beantwoorden. Hoeveel bergliften telt Zwitserland in de zomer?

Zwitserse uitzichten

Bijna nergens zijn de bergen zo indrukwekkend als in Zwitserland. In het afwisselende landschap vind je alles. Van hoge vierduizenders tot glooiende heuvels. Een ding hebben al deze bergen gemeen: als je op de top gaat staan heb je een geweldig uitzicht! Veel van deze toppen zijn eenvoudig te bereiken met een berglift.

Win je eigen uitzicht

Op de website van MySwitzerland kun je nu meedoen aan een leuke prijsvraag. Je kunt een compleet verzorgde reis winnen, inclusief vliegreis met Swiss, treinreis én hotel voor 2 of 3 nachten. Dat is toch een lekker (voor)uitzicht? De vraag die je hiervoor moet beantwoorden is: hoeveel bergliften telt Zwitserland? 450, 530 of 670? (Tip: bekijk het onderstaande filmpje voor het antwoord;-))

Meedoen?

Wil jij kans maken op één van de volledig verzorgde trips naar Zwitserland?

Doe mee aan de prijsvraag >>

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.