Skip to navigation Skip to main content

Wandelparadijs Graubünden

5667 - Wandelparadijs Graubünden

De Zwitserse regio Graubünden is voor wandelliefhebbers hemel op aarde. Hier vind je de ideale omstandigheden voor een wandeltocht, of je nu van een stevige hike of een eenvoudig ommetje houdt. Het uitgebreide netwerk van wandelpaden, ruim 10.000 kilometer, de 937 bergtoppen en 615 kraakheldere bergmeren laten de harten van iedere wandelaar sneller kloppen.

Uiteraard zijn prachtige uitzichten en frisse Alpenlucht onderweg gegarandeerd. De nieuwe gratis WandelApp is speciaal ontwikkeld om wandelaars te informeren over routes en bezienswaardigheden onderweg en is het ideale startpunt voor elke wandeltocht.

WandelApp – het ideale startpunt

De WandelApp biedt uitgebreide informatie over wandelroutes in Graubünden en telt meer dan 370 routes voor elk niveau. Of je nu van hut-tot-hut gaat wandelen of op zoek bent naar een stadswandeling, een stevige hike in de hooggebergten of een eenvoudig ommetje. De routes zijn deskundig geselecteerd en het is ook mogelijk om eigen routes toe te voegen en te delen met vrienden.

WandelApp

Bergtoppenfinder

Met de App is veel praktische informatie snel voor handen, zoals kaartmateriaal, horeca onderweg, openbaar vervoer en weersvoorspellingen. Zelfs de bergtoppen aan de horizon zijn op te sporen met de Bergtoppenfinder. Kortom, de WandelApp is het ideale startpunt voor iedere wandelaar.

Downloaden

De WandelApp is gratis te downloaden voor Iphone en Android via onderstaande links.

Download hier de WandelApp voor Apple/IOS >>

Download hier de WandelApp voor Google/Android >>

Graubünden Ferien
Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.