Skip to navigation Skip to main content

Ontvang 15% extra korting bij Onlinewandelwinkel.nl

4881 - Ontvang 15% extra korting bij Onlinewandelwinkel.nl

Wil jij 15% extra korting ontvangen op de toch al lage prijzen van Onlinewandelwinkel.nl? Profiteer dan van deze actie die speciaal is opzet voor bezoekers van indebergen.nl en lezers Snowplaza Magazine voor iPad! Bestel online je nieuwe wandelschoenen, sokken of kleding en ontvang direct deze korting. De actie is geldig t/m 31 augustus 2013.

Onlinewandelwinkel.nl

Bij Onlinewandelwinkel.nl heeft een uitgebreid online assortiment van alle dingen die je nodig hebt voor je wandelvakantie. Schoenen, kleding, accessoires, maar ook GPS en verzorgingsproducten. De kortingsactie geldt op de totale collectie (ook de reeds afgeprijsde artikelen) wandelschoenen, wandelkleding en wandelaccessoires. Hiermee kan de korting oplopen tot wel 70%! Voer de code “SNOWPLAZA” in bij je bestelling en ontvang direct de 15% extra korting. Ga naar Onlinewandelwinkel.nl >>

Onlinewandelwinkel.nl

Zomer Miranda

Over Miranda

Miranda is dol op de Alpen en is hier ook regelmatig te vinden. Zowel in de zomer als in de winter. De perfecte vakantie bestaat voor haar uit bergen, water, actie, relaxen, een goed boek en heerlijk eten. Haar avonturen op het water, de mountainbike, de motor of te voet deelt ze in haar blogs.