Skip to navigation Skip to main content

Prachtige freeride beelden

Inmiddels zitten we midden in de winter en dat is nou niet bepaald het beste seizoen om buiten te sporten. Sneeuw, regen, hagel en storm, velen blijven liever binnen bij de warme kachel. Mountainbikers niet! Die zoeken juist graag de modder op en gaan in gevecht met de elementen. Koud? Van de inspanning krijg je het warm genoeg! In Nederland valt helaas moeilijk te freeriden maar toch wil ik jullie deze geweldige beelden niet onthouden.

Vancouver Island

Onderstaande beelden zijn geschoten op Vancouver Island in Canada. Wij moeten het 'helaas' doen met snelle singletracks in het bos en steile, korte klimmetjes in de duinen. Deze mannen weten toch wel een heel mooi filmpje te maken van hun freeride avonturen! Spectaculaire beelden van een freeride maar ook oog voor de prachtige natuur waarin zij zich bevinden. Geniet zelf!

Zomer Thijs

Over Thijs

Thijs verkent de bergen in de zomer het liefst op de racefiets. De schoonheid van het landschap en de strijd aangaan met de berg zijn aspecten waarvoor hij graag afreist naar de Alpen. Naast het beklimmen van bekende Alpenreuzen als Alpe d’Huez, Col du Galibier en Mont Ventoux fietst hij ook graag in de heuvels van Zuid-Limburg.