Vakantie Liechtenstein (Zwitserland)

Liechtenstein
© flickr - Darryl_expat

Het vorstendom Liechtenstein is een dwergstaat ten oosten van Zwitserland, en is het op vijf na kleinste land ter wereld. Het land telt slechts een kleine 40.000 inwoners, waarvan het merendeel Rooms-Katholiek is. Alhoewel Liechtenstein niet tot de EU behoort, is het land wel lid van de EER. Dit betekent dat er een vrij verkeer van mensen, goederen en diensten vanuit Europa mogelijk is.

Ondanks het feit dat Liechtenstein een klein land is qua oppervlakte, heeft het veel te bieden. Door de ligging in de Alpen beschikt het bergachtige land over een prachtige natuur. Er zijn veel voorzieningen gerealiseerd om het land aantrekkelijker te maken voor gezinsvakanties. In de zomer zijn er tal van sportieve en culturele excursies mogelijk.

Dorpen in Liechtenstein

name

Malbun is een dorp in Liechtenstein en ligt op een hoogte van 1600 meter op een paar kilometer afstand van de grens met Oostenrijk. Malbun is een goede uitvalsbasis voor activiteiten in heel Liechtenstein. Hoewel Liechtenstein een zeer klein land...Lees meer over Malbun

Locatie

Zomervakantie tips