Skip to navigation Skip to main content

Camping hu Altomincio village

Valeggio sul Mincio - Veneto
Hu Altomincio Village 1
© Allcamps
Hu Altomincio Village 2
© Allcamps
Hu Altomincio Village 3
© Allcamps
Hu Altomincio 4
© Allcamps
Hu Altomincio 5
© Allcamps

Familiecamping Altomincio ligt in de Morainische heuvels aan de rivier Mincio, die de afwatering voor het welbekende Gardameer verzorgt. Verscholen onder de bomen en omgeven door het groen vind je de camping op een paar kilometer afstand van het meer. Camping hu Altomincio village is ideaal om met het hele gezin lekker tot rust te komen en te genieten van de prachtige Italiaanse omgeving.

De highlight van de camping is het prachtige waterparadijs met meerdere zwembaden en glijbanen. Met bijna 800 plekken behoort camping hu Altomincio village tot een van de populairste in de omgeving. Voor een leuke vakantie met kleine of grotere kinderen zit je op camping hu Altomincio village zeker op de juiste plek.

Faciliteiten en accommodaties Camping hu Altomincio village

Je vindt op camping Altomincio drie soorten accommodaties: stacaravans, kamers, en tenten. Binnen deze drie categorieën zijn er meerdere opties die variëren in grootte, prijs en faciliteiten. Door een brede selectie aan keuzes zit er voor iedereen wel iets tussen wat aansluit bij de wensen en behoeftes. Je vindt op Camping hu Altomincio village naast prachtige accommodaties ook veel vermaak in alle faciliteiten die op de camping aanwezig zijn. Op de camping bevindt zich een prachtig waterparadijs, leuk animatieteam, diverse horecagelegenheden en een klimpark. Je vervelen zal hier dus niet zo snel gebeuren!

Omgeving Camping hu Altomincio village

Naast op de camping is er ook in de omgeving van camping Altomincio veel te doen. Op slechts zeven kilometer afstand ligt het gezellige plaatsje Peschiera del Garda. Ook de steden Sirmione en Verona zijn vanaf de camping makkelijk te bezoeken. Langs het Gardameer vind je ook de twee pret- en waterparken; het Gardaland en Caneva World. Als je op vakantie bent met kinderen mag je die echt niet over slaan! Het leuke van de omgeving van de camping is dat je overal goed naartoe kunt fietsen. Onder andere naar het nabij gelegen Peschiera del Garda, maar ook rondom de camping ligt een variatie aan fietsroutes. Vanuit de camping worden dit soort fietstours en andere leuke activiteiten georganiseerd.

Camping hu Altomincio village reserveren & boeken

 

Camping hu Altomincio village

  • Valeggio sul Mincio - Veneto
  •   Spectaculair waterparadijs
  •   Op korte afstand van het Gardameer
  •   Moderne stacaravans en tenten

€145,00

Accommodaties bij reispartners in Camping hu Altomincio village

Locatie Camping hu Altomincio village